Acasa Cultura-ReligieCultura A doua editie a targului Gaudeamus, la Mamaia

A doua editie a targului Gaudeamus, la Mamaia

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Cea de-a doua editie a Targului “Gaudeamus” Mamaia, organizat de Radio Romania – echipa Gaudeamus si Radio Constanta, cu sprijinul Ministerului Culturii si Patrimoniului National, le prezinta cititorilor, in perioada 18-22 august, productiile recente a 47 de edituri, intr-o mare expozitie cu vanzare amenajata in pavilionul expozitional mobil de pe faleza din fata cladirii Radio Vacanta, din Mamaia, informeaza Agerpres.


 

Din bogata oferta a editiei din acest an pot fi mentionate, in afara celor mai noi si de succes aparitii editoriale ale marilor edituri din Romania, nu mai putin de 16 evenimente atractive, lansari si prezentari de carte si publicatii, cafenele literare si concursuri interactive pentru public pachete promotionale si discount-uri importante la achizitionarea de carte.

Printre surprizele evenimentului cultural se numara concursurile, adresate atat ascultatorilor Radio Vacanta aflati pe receptie, cat si vizitatorilor targului si Tombola Gaudeamus. Editia din acest an le ofera vizitatorilor posibilitatea sa-si exprime opiniile si sa-si stabileasca propriile ierarhii privind participantii si cartile prezentate, vizitatorii-cumparatori putand a se inscrie, pe baza buletinului de vot completat corect, la Tombola „Gaudeamus”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult