Acasa Cultura-ReligieCultura A murit Leslie Nielsen

A murit Leslie Nielsen

scris de Ziua Veche
6 afisari

Vedeta canadiană a supercomediilor Airplane şi Naked Gun a încetat din viaţă duminică, într-un spital din Florida, în vârstă de 84 de ani. Spitalizat în urmă cu două săptămâni, ca urmare a unei afecţiuni pulmonare, starea sa se agravase în ultimele 48 de ore, a declarat un membru al familiei unui radio canadian.


Născut în 1926 în Saskachewan, fiu al unui ofiţer al poliţiei călare, Leslie şi’a făcut stagiul militar în aviaţia canadiană, după care s-a dedicat studiului actoriei la Toronto şi News York.

Nielsen s-a făcut cunoscut mai întâi în seriale TV precum Evadatul, MASH sau Kojak, dar celebritatea i-a fost adusă de Airplane şi trilogia Naked Gun.

{youtube}zX7FDrHouFQ{/youtube}

0 comentariu

lulu 14-06-2010 - 12:46

lulu
2010-06-14 07:46:20
o nerusinata imputita ! ati auzit ce declaratii a facut putoarea? cica nu moare lumea de foame daca se taie pensiile si salariile „Presupun că orice om s-ar descurca dacă ar câştiga numai 600 de lei. Şi dacă ai doi lei în buzunar, tot îţi iei o pâine, o pui în congelator şi mănânci în fiecare câte o frimitură, dar nu mori de foame”.

EMIL 15-06-2010 - 03:44

VAI DE CAPUL TAU ROMANIE CU DEPUTATI CA ASTANE DUCEM LA FUND

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult