Acasa Cultura-ReligieCultura A murit sotia lui Stefan Iordache

A murit sotia lui Stefan Iordache

scris de Ziua Veche
7 afisari

Michaela Tonitza Iordache, profesor universitar la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica ”I.L.Caragiale” din Bucuresti, s-a stins din viata, la numai un an si jumatate de la disparitia sotului sau, regretatul actor Stefan Iordache, anunta Agerpres.

 „Nu mai am de ce sa mai traiesc!” spunea ea, dupa moartea lui Stefan Iordache, la 14 septembrie 2008. Cei doi erau casatoriti din 1970. Sambata dimineata, Michaela Tonitza Iordache a murit la spitalul Elias din Bucuresti. Nascuta la 9 noiembrie 1942, Michaela Tonitza Iordache, si-a inceput activitatea didactica in cadrul Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale” din Bucuresti, in anul 1967. Dupa 1978 a lucrat in diverse teatre bucurestene, pentru ca, intre 1986 si 1999 sa fie director al Teatrului Tandarica din Bucuresti. Incepand din 1999 s-a dedicat exclusiv profesiei de formator al viitorilor teatrologi, devenind seful Catedrei de Teatrologie din cadrul Facultatii de Teatru a U.N.A.T.C. „I.L.Caragiale”, Bucuresti.

0 comentariu

Sho Pe Nhauer 01-06-2010 - 13:03

O fractiune de secunda si aia departe, fara detalii. Ce dracu tot bateti cimpii, ma? Cind spui „a pozat goala”, asta inseamna ca ii vezi detaliile pina peste 8000 de pxeli. Asa? De la o suta de metri, o fractiune de secunda, filmata noaptea cum sare intr-un bazin de innot cu un fritz, fraier si cu scula mica ca a lui huhuciu? rahat pe perje. Aaaa, daca era in bazin cu vreun cioroi din Kenia? Mai ziceam. dar asa? Cu blondul ala? Nu vedeti cum sarmana isi infige unghiutele ei plapinde in spatele lui ca nu e bun de nimic? Pai daca era acolo un kenian buzat si cu ranga de juma de metru, pai mai iesea ea din bazin trei ore? Nici de-a dracu. Si mai e ceva. Uitativa la fatza ei rosiatica, numai bujori, si buzele ei carnoase, ca nu are stare si e agitata tot timpul. Ce mai vreti, ba, nenorocitilor cu ea? Nu vedeti ca o chinuie hormonii si „o cere” in dracii aia mari? Lasati fata sa se teveleasca. Ce vreti? Sa ajunga ca Corina Chiriac sau Seherezada, sa manince un kil de seminte la televizor si sa se creada vedete?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult