Acasa Cultura-ReligieCultura Actorul Iurie Darie a fost externat din spital

Actorul Iurie Darie a fost externat din spital

scris de Laurentiu Banches
96 Afisari

Iurie Darie a fost externat din spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti, după operaţia de drenaj pe creier la care a fost supus pe 21 mai.

Iurie Darie a fost externat din spital

Actorul în vârstă de 83 de ani, Iurie Darie, a fost externat joi, 31 mai, de la spitalul Bagdasar Arseni, medicul Anca Buliman declarând pentru Agerpres că acesta urmează să fie supus unui control periodic, deşi starea lui după operaţie este bună. Cât despre operaţie, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Alexandru Bica a anunţat că aceasta era absolut necesară pentru că surplusul de lichid din creier ar fi putut să-i provoace alte neplăceri. Operaţia din 21 mai, ar fi trebuit să aibe loc cu 5 zile în urmp, pe 16 mai, însă din cauza unei infecţii urinare a actorului aceasta intervenţie a trebuit să fie amânată.

De-a lungul carierei sale, Iurie Darie a interpretat roluri în peste 40 de producţii cinematografice a câtorva din cei mai mari regizori români ai secolului, dar şi în piese de teatru care au rămas memorabile pentru spectatori precum „Troilus şi Cressida”, „Umbra” şi „Pălăria”. Această carieră remarcabilă i-a adus lui Iurie Darie în luna martie a anului acesta, premiul Gopo pentru întreaga carieră.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS