Acasa Cultura-ReligieCultura Actriţa Ileana Stana-Ionescu regretă pierderea lui Ion Lucian

Actriţa Ileana Stana-Ionescu regretă pierderea lui Ion Lucian

scris de Laurentiu Banches
32 afisari

Moartea lui Ion Lucian a zguduit lumea artistică românească, Ileana Stana-Ionescu declarând că aceasta este o pierdere groaznică.

Ileana Stana-Ionescu/Ion Lucian - (foto: teatrulromanesc.wordpress.com)

Actriţa Ileana Stana-Ionescu a mărturisit pentru Agerpres că s-a simţit „foarte legată de maestrul Ion Lucian”, pe care l-a respectat enorm şi alături de care a avut ocazia să joace în numeroase piese. „Sunt profund neconsolată pentru că oameni ca el mai rar se întâlnesc şi în orice caz eu, în această viaţă, nu am să mai întâlnesc o persoană ca el” a spus artista într-o declaraţie din această dimineaţă.

Ileana Stana-Ionescu e de părere că moartea actorului reprezintă „o pierdere groaznică” şi îi „pare nespus de rău cu toate că ştiam că este suferind şi este bolnav, nădăjduiam să mai trăiască câţiva ani să se bucure de teatrul ăsta minunat pe care l-a făcut şi care probabil că o să-i poarte numele.” Nefericitul eveniment s-a produs sâmbătă seara, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde actorul a murit dupa ce a fost internet de urgenţă în data de 11 martie, fiind suspect de anemie şi bronhopneumonie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult