Acasa Cultura-ReligieCultura Ada Condeescu, felicitată de Brad Pitt şi Angelina Jolie

Ada Condeescu, felicitată de Brad Pitt şi Angelina Jolie

scris de L.M.
1 afisari

Ada Condeescu a obţinut Premiul pentru Cea Mai Bună Actriţă la Festivalul de Film de la Sarajevo (SFF), ea fiind felicitată de Brad Pitt şi Angelina Jolie.

SFF s-a desfăşurat în capitala bosniacă între 22 şi 30 iulie. Filmul de scurt metraj „Take Two” al bulgăroaicei Nadejda Koseva a primit menţiune specială la categoria scurt-metraj. Inima Sarajevo, premiul pentru Cel Mai Bun Film, în valoare de 25.000 de euro, a fost acordat peliculei „Breathing” a regizorului austriac Karl Markovics, în timp ce premiul Inima Sarajevo pentru Cel Mai Bun Film de Scurt Metraj l-a obţinut „Mezzanine” regizat de croatul Dalibor Matanic.

Premiul Inima Sarajevo pentru Cea Mai Bună Actriţă a fost acordat Adei Condeescu din România /”Loverboy”/şi pentru Cel Mai Bun Actor lui Thomas Schubert din Austria /”Breathing”/.

Premiul Inima de Onoare a oraşului Sarajevo i-a fost înmânat vedetei de la Hollywood Angelina Jolie pentru activităţi umanitare.

Filmul „Loverboy”, în regia lui Cătălin Mitulescu, îi are în rolurile principale pe Ada Condeescu şi George Piştereanu şi descrie povestea lui Luca, un tânăr de 20 de ani din Hârşova care cucereşte fete, le face să se îndrăgostească de el şi le plasează mai departe unei reţele din Constanţa. Pentru poliţiştii de la combaterea crimei organizate, această tehnică de racolare se numeşte „metoda prin îndrăgostire”, iar cei care o practică sunt numiţi „loverboys„.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult