
„Nu voi face schimbari la ziar, vor fi imbunatatiri. Si astfel exista doua segmente de privit. Unul, si anume in privinta personalului, unde se va face o evaluare. Dupa aceasta evaluare se va stabili clar rolul fiecaruia in redactie, neinsemnand aici ca va pleca cineva, ca ne vom desparti de cineva sau ca vor fi veniri masive. Nu sunt adeptul venirilor masive, pentru ca am gasit aici o echipa buna, dornica de schimbare. Se va restructura schema, organigrama. Restructurat nu inseamna ca dam afara, ci ca va fi o reasezare a reporterilor si o pozitionare a lor pe cele mai bune pozitii pe care se potrivesc”, a declarat Artene.
Pe de alta parte, el a spus ca vor mai exista schimbari la nivel de layout, dar si de continut, urmand ca ziarul National sa devina un „tabloid quality”.
„Cel de-al doilea segment vizat este cel al layout-ului ziarului, unde trebuie lucrat foarte, foarte atent, si al continutului. Vreau sa fie primul ziar ‘tabloid quality’ de pe piata. Stiu ca este o contradictie de termeni, dar eu spun ca (…) poti sa beneficiezi de eticheta de quality chiar daca esti tabloid”, a mai explicat Artene.
Adrian Artene este licentiat in jurnalism si in drept. A ocupat, in perioada 1997 – 2004, functia de reporter special al ziarului Ziua, iar in perioada 2005 – 2006, el a fost redactor-sf al ziarului Averea (actualul Click!). Ulterior, din 2007 pana in 2010, Artene a fost redactor-sef al ziarului CanCan.
0 comentariu
Desi Anglia a fost o mega putere coloniala si a supt de la altii bogatii enorme, nu se vad multe realizari in infrastructura. Folosesc inca cladiri din secolul al 12-lea, au strazi inguste si intortochiate, etc. Mult mai modernizate par a fi tarile din vestul continentului. Oare unde s-au dus bogatiile adunate in sute de ani de colonialism ? S-au evaporat tot ca banii pe care i-a luat Romania de la FMI ?
Pai cum unde s-au dus? Doar era sa credem ca bogatiile s-au dus la poporul britanic? Va spun eu unde s-au dus. In conturile masoneriei britanice care detin tara aceea cu totul. Cum de fapt ei detin acum intreaga lume si se joaca cu ea precum copiii cu soldateii de plastic. Fabrica crize si chinuiesc oamenii. Vreti sa stiti de ce nu se mai vad bogatiile englezilor? Prea multe razboaie si bani risipiti in prea multe locuri si interese. E drept ca au si supt, dar locul unde sunt banii e cel care v-am spus. Cautati-i in celebrele banci londoneze vechi de sute de ani, dar in conturile cui, D-zeu stie. Sau intrebati-l pe ducele de Kent, printul consort unde sunt (tot conduce cea mai mare loja masonica europeana). Daca urmariti ceremoniile pana si regina bate la portile lor sa ceara permisiunea de-a intra si saruta manusa episcopilor aceeia care cu mantii si glugi numai a oameni ai bisericii nu seamana.
Insa…nu pe ei sa-i plangem, o duc inca foarte-foarte bine in comparatie cu noi. Si se mai vad inca destul urmelor de mare imperiu. La noi 2000 de ani de istorie in ce se vad?