Acasa Cultura-ReligieCultura AG Weinberger, la Summer Solo Nights

AG Weinberger, la Summer Solo Nights

scris de C.P.
6 afisari

Chitaristul AG Weinberger va concerta sâmbătă, de la ora 20,00, la Cafe Carousel, în încheierea stagiunii Summer Solo Nights.

AG Weinberger

AG Weinberger

Concertul din seria celui mai recent proiect muzical reprezintă o nouă ofertă conceptuală pe piaţa muzicală din România, informează un comunicat remis de biroul de presă al artistului. Spectatorii vor avea ocazia să-l asculte pe artist cântând atât la chitară electrică şi acustică, cât şi la celebrul lap steel.
Summer Solo Nights este o instalaţie sonoră, cu propria sa poveste de fiecare dată alta şi reprezintă o premieră atât pentru artist, cât şi pentru public, oferind un recital susţinut în exclusivitate de către AG Weinberger”, potrivit comunicatului citat.

Chitarist de excepţie, vocalist, interpret la muzicuţă, producător şi realizator de emisiuni radio şi TV, producător de albume, AG Weinberger este o certă autoritate în domeniu. Atitudinea şi gândirea despre viaţă îl definesc ca fiind ‘întâiul misionar al muzicii blues’, fiind supranumit de către critica de specialitate Mr. Blues al României.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult