Acasa Cultura-ReligieCultura Agentul 007 s-a însurat

Agentul 007 s-a însurat

scris de Roland Catalin Pena
16 afisari

Daniel Craig, actorul care îl interpretează pe James Bond în ultima serie a filmelor cu agentul 007, şi actriţa Rachel Weisz, protagonistă a unor filme precum ‘Agora’şi ‘Mumia’ s-au căsătorit, a confirmat duminică reprezentantul actorului britanic, Robin Baun, care nu a dezvălui data sau locul nunţii.

Potrivit mass-media britanice, citate de Agerpres, cuplul s-a căsătorit miercurea trecută la New York, iar la nuntă au asistat fiica adolescentă a lui Craig, Ella, şi fiul lui Weisz, Henry, de 5 ani, pe lângă doi prieteni de familie.

Craig, în vârstă de de 43 de ani, a devenit cunoscut pe plan internaţional în 2006, când l-a înlocuit pe Pierce Brosnan, al şaselea actor care l-a întruchipat pe James Bond. Craig va reveni pe marile ecrane în octombrie, când va avea loc premierea unui nou episod din saga James Bond.

În 2005, Weisz, de 41 de ani, a câştigat un Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, cu filmul ‘The Constant Gardner’ /Prietenie absolută/. Fiul ei Henry este rod al unei relaţii anterioare cu regizorul filmului ‘Black Swan’, Darren Aronofsky.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult