Acasa Cultura-ReligieCultura Ajutor pentru disponibilizaţi: TVR vrea sa imprumute 10-15 milioane de la banci

Ajutor pentru disponibilizaţi: TVR vrea sa imprumute 10-15 milioane de la banci

scris de Laurentiu Banches
74 Afisari

TVR va încerca să contracteze un credit comercial de 10+-15 miulioane de euro, pentru a recompensa cei aproape 1000 de angajaţi ce vor fi concediaţi.

tvr

Compensatii: TVR vrea sa imprumute 10-15 milioane de la banci

Membrul CA al TVR, Valentin Nicolau, a declarat, potrivit mediafax, că momentan acest proiect de obţinere a unui credit de 10-15 milioane de euro este la stadiul de dorinţă, fiind puţin probabil ca băncile să ofere acest ajutor. Nicolau a precizat că “în condiţiile astea, nu ştiu ce bancă comericală ar putea să acorde unei televiizuni care are 170 e milioane de Euro gaură un credit comercial şi nici nu are cu ce să-l garanteze”.

Preşedintele Comisiei de Cultură din Cameră, Raluca Turcan, a ironizat această măsură pe care TVR doreşte să o promoveze în planul său de redresare economică a instituţiei. Astfel, Turcan a fost sarcastică cu privire la planul TVR, spunând că: “Mie îmi sună interesant, bun din punct de vedere managerial”.

3 comentarii

digital 19-09-2012 - 19:16

foarte tare!
hahaha!
după ce s-au folosit de ei,acuma pedalacii îi i iau și la mișto prin tot felul de voci gunoiere!
mai trebuie să vină și kiorul,invitat bineînțeles la tvr să le spună că totul a fost o cacealma!
hahaha!
ce-mi plac glumele mele!

aurelia 19-09-2012 - 19:42

Asta e opera lui Pazvante Chiorul, din prea multă dragoste pentru cei de la TVR care cât a fost suspendat nu l-au primit la emisiunile lor. În acele momente ajunse așa de rău, că numai ZeroTV îl primi

un crestin 20-09-2012 - 06:40

15.000 de euro vrea boierul Saftoiu sa dea pe cap de angajat disponibilizat?

Degeaaba. Sangele TVRCultural striga din pamant…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult