Acasa Cultura-ReligieCultura Alexandra Ușurelu – spectacol simfonic la Teatrul Național București

Alexandra Ușurelu – spectacol simfonic la Teatrul Național București

scris de Bogdan Crețu Roman
17 afisari

După succesul concertului susținut împreună cu Symphonic Pop Orchestra în vara anului trecut, Alexandra Ușurelu revine cu un nou proiect simfonic, concertul #PUR, pe una dintre cele mai prestigioase scene românești, cea a Sălii Mari a Teatrului Național “I. L. Caragiale” din București, luni, 18 ianuarie 2016. 

 

Alexandra Usurelu (foto: Gina Buliga)

Alexandra Usurelu (foto: Gina Buliga)

Alexandra Ușurelu este una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România, iar albumul său de debut, “La capătul lumii”, a primit mai multe nominalizări în cadrul premiilor Radio România și a câstigat trofeul pentru cel mai bun album al anului 2015 la “Mamaia Music Awards”.

“#PUR” este un concert – eveniment multimedia, ce include un playlist cu cele mai cunoscute cântece ale frumoasei artiste, dar și câteva melodii complet noi, ce se vor regăsi pe viitorul ei album. Alexandra Ușurelu, însoțită de band-ul ei, și-a obișnuit publicul din România cu producții de excepție, incluzând videoproiecții și videomapping, iar “#PUR” este cea mai rafinată prezentare a artistei de până acum. Pe lângă de band-ul său foarte apreciat, compus din muzicieni cunoscuți ai scenelor de jazz și rock, artista va fi acompaniată pe scenă și de Muse Orchestra, condusă de Viorel Sârbu, cu aranjamente scrise de Bobby Stoica.

“#PUR” se anunță a fi cel mai spectaculos eveniment cu orchestră al începutului de an.

Invitații speciali vor fi Mircea Vintilă și Dan Byron, iar în deschidere Blue Noise, grupul vocal a cappella, finalist la Eurovision și premiant al mai multor concursuri muzicale, vocale sau de jazz.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult