Acasa Cultura-ReligieCultura Alexandrion Grup lansează proiectul “Serile Brâncoveanu”

Alexandrion Grup lansează proiectul “Serile Brâncoveanu”

scris de Z.V.
5 afisari

Alexandrion Grup România a dat start proiectului “Serile Brâncoveanu”, al cărui concept propune o succesiune inedită de subiecte economice și financiare, urmate de momente artistice și sesiuni de degustare a vinarsului Brâncoveanu.

foto Nawaf SalamehPrimul astfel de eveniment a fost organizat la Ploiești, în incinta Muzeului de Artă, clădire înscrisă pe lista monumentelor istorice ce poartă amprenta arhitecţilor români şi străini din ultimul sfert al secolului al XIX-lea. Evenimentele ce vor urma și în alte orașe ale țării vor fi organizate, de asemenea, în clădiri reprezentative pentru cultura și istoria României – muzee de artă, palate, conace, vechi case boierești etc.

“Nu întâmplător am pornit acest proiect la Ploiești, în județul Prahova, locul pe care îl numim cu drag <<acasă>> pentru că aici, în Prahova, mai exact, în comuna Bucov, se află Distileriile Alexandrion, locul în care iau naștere produsele noastre. Suntem, deci, legați într-un mod aparte de acest județ și ne-am bucurat să fim alături de partenerii noștri în această seară specială”, a declarat Nawaf Salameh, fondatorul și președintele Alexandrion Grup România.

Peste 100 de persoane au participat la eveniment, iar invitatul special al serii a fost dl. George Georgakopoulos, Președintele Executiv Bancpost, care a vorbit invitaților despre rolul sistemului bancar în susținerea activă a economiei românești. Seara a fost completată de un moment artistic asigurat de sopranele Irina Baianț și Oana Andra, soliste la Opera Română, acompaniate de profesorul Alexandru Petrovici și s-a încheiat cu o degustare a vinarsului Brâncoveanu, susținut de Liviu Grigorică brand ambassador Brâncoveanu.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult