Acasa Cultura-ReligieCultura Aniversare in lumea actorilor

Aniversare in lumea actorilor

scris de Ziua Veche
1 afisari

Eusebiu StefanescuEusebiu Stefanescu, actorul Teatrului National din Bucuresti, a implinit 66 de ani.

Simion Buia i-a smuls o marturisire pentru ziuaveche.ro: „Orice an pe care il implinesc este un castig al vieţii mele si nu il consider o povara. Eu am intrat in teatru pe poarta Poeziei. Consider ca actorul, ca si poetul se exprima prin dicteu divin. Cartea pe care am lansat-o de ziua mea, Arhivarul clipei, este o carte trăita inainte de a fi scrisă, si vorbeste despre intalniri admirabile a căror amintire o pastrez vie in arhiva mea de suflet”.

 

0 comentariu

SHME 03-06-2010 - 15:53

El a impartit paine si pesti la oamenii nevoiasi. A vindecat, a scos demonii din oameni, i-a invatat pe oameni legea dragostei etc. Toate acesea fiind utile atat necesitatilor pamantesti , dar mai ales pregatirii pentru Imparatia Cerurilor. Daca Iisus considera ca e necesara construirea de temple sau bisesrici, o facea si ii indemna pe ucenici sa o faca. Avea si are puterea sa construiasca astfel de cladiri. Dar El i-a indemnat pe ucenici sa mearga in lume si sa boteze noi crestini. Asa zise-le donatii vor fi adunate tot de la oamenii nevoiasi. Romania are destule biserici, catedrale si asezaminte bisericesti. Aceste proiect e o alta forma de megalomanie, dezvoltata de conducatorii BOR, pentru cine stie ce interese financiare. Pana la urma tot omul nevoias va fi cel care suporta si acest program megaloman. Mai ganditi-va!

Nectarie Protopsaltu 04-06-2010 - 02:18

Domnule, daca te intereseaza atit de mult acest subiect, ai fi putut sa te interesezi de opiniile pro si contra, ceea ce te-ar fi facut sa vii cu o opinie mai interesanta. Dar asa? Ai trosnit o mizerie de opinie, venita, parca, din mintea unui handicapat. Ba, prostalaule, ai auzit ca la subsolul Catedralei vor fi gazduiti cite 2500 de pelerini care vor fi hraniti zilnic pe perioada hramului sau al evenimentelor patriarhale importante ale anului liturgic? Dai din melita ca proasta. Du-te, ba, si intereseaza-te din ce bani va fi construita Catedrala Neamului si apoi vomeaza prostiile tale pe forumurile publice.

Paraschiva 10-08-2010 - 07:28

Boc ne taie salariile si impoziteaza tot ce se poate si cat mai rau si bvoi va faceti catedrala. Sa va dea bani cei din Parlament si Senat sa va faceci „damblalele” Ce ne trebuie asa ceva ? din ce bani se va plati creditul pt constructia acestui mastodont ? Sa va vada Dumnezeu, in loc sa ajutati oamenii saraci sa faceci o cantina, un camin pentru batrani voi va faceti Catedrala ? Poate ne raspundeti si noua celor saraci si napastuiti.

alamar 10-08-2010 - 21:05

este rasr de intalnit…

In plina recesiune economica, si deficit bugetar BOR , nu se lasa…Doreste sa impovarasca si mai mult gloatele…

In articol nu se mentioneaza detalii precum :DE UNDE PROVIN FONDURILE ?…din nou de la FMI?, de la BUGETUL General?…CE alte cheltuieli vor fi abrogate ptr. a transfera aceasta suma de 200 mil. catre palatul BOR?..CAT va fi DOBANDA acumulata in cei 15 ani? ( probail ca va fi mai mare decat imprumutul insusi), etc.,etc…

Acum cateva cuvinte ptr. Neprocpsitu Vectarie…Din postarea lui precendenta …nectarul lipseste…

Despre hranirea si cazarea pelerinilor astia (dupa cum toti stim Romania , este binecunoscuta si intesata de…pelerini…Dar ei se autonumesc : rromi)…
Deci CINE sunt acesti asa zisi pelerini?…

Ptr. Vectarie Neprocpsitu : 200.000.000 euro : la 2500 de asa zisi pelerini = 80.000 euro pe pelerin…In acest calcul nu intra DOBANDA imprumutului, si pretul alimentelor, si obiectelor de cazare( paturi, cearsafuri, perne, salariile celor care mentin centrul de pelerinaj( BOR nu face munca voluntara),etc.etc..

Mai Vectarie Neprocopsitu, eu cred ca este mai efiecient si mai ieftin sa-i cazam pe asa zisii pelerin la hotelul Intercontinental…Dta ce spui ?….

JECMANITI Gloatele plini de evlavie escrocilor ce sunteti….

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult