Acasa Cultura-ReligieCultura Atentie, trece trenul… prin piata! (FOTO si VIDEO)

Atentie, trece trenul… prin piata! (FOTO si VIDEO)

scris de Ziua Veche
12 afisari

In Thailanda, la 75 de kilometri de Bangkok, se afla orasul Maeklong din districtul Samut, provincia Songkram. Punctul de atractie din Maeklong este… piata feroviara, plina de culoare si agitatie, unde thailandezi vand fructe de mare proaspete, legume, fructe, snacks-uri si imbracaminte.


Ce este unic si uimitor in piata feroviara? Un tren trece pe aici de sapte ori pe zi (7 zile pe saptamana) fix prin mijlocul tarabelor. La un moment dat se aude sirena ce anunta venirea trenului si vanzatorii incep sa stranga acoperisurile standurilor. Doar atat, marfa ramane la locul ei, totul este masurat cu exactitate.

 

{gallery}gallery/05/piata_feroviara{/gallery}

 

 

{youtube}U5ZU9AE-05I{/youtube}

{youtube}h5PxxnoVqr4{/youtube}

0 comentariu

Ingerul A Strigat 04-06-2010 - 11:34

Romano-catolicii nu detin nici un sacrament sfint. Ei si-au si isi bat joc de Sfinta Impartasanie. Mai bine s-ar dezbara de ereziile in care cred si s-ar intoarce inapoi la ortodoxie. La aceste manifestatii vor merge singuri si nimeni nu li se vor alatura. Mai bine nu li s-ar da voie sa marsaluiasca de-amprostii prin Bucuresti.

jan dinu 04-06-2010 - 23:30

Ca ortodox ce sunt …respect
sacramentul lor shi
nu-l interzic – sunt crestinii cei mai
aproape de noi cum sunt fratii
nostrii – greco- catolici !
JD

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult