Acasa Cultura-ReligieCultura Basescu s-a enervat pe Realitatea-Catavencu

Basescu s-a enervat pe Realitatea-Catavencu

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Presedintelui Traian Basescu i-a displacut profund un clip al publicatiei Academia Catavencu, “Drumul lui Basescu”, difuzat pe Realitatea TV pe 27 iulie, prin care seful statului este discreditat, motiv pentru care Administratia Prezidentiala a sesizat CNA.

“In urma difuzarii, marti, 27 iulie a.c., ora 15.30, de catre postul Realitatea TV a clipului ‘Drumul lui Basescu’, realizat de Academia Catavencu, va semnalam ca Administratia Prezidentiala considera ca acesta afecteaza corecta informare a cetatenilor prin proiectarea publica a unei imagini false despre presedintele Romaniei. Consideram ca este vorba de utilizarea cu rea-credinta a imaginii presedintelui Traian Basescu si de asocierea acesteia cu defrisarea unei paduri pe fondul prezentarii unor mesaje negative”, se arata intr-o sesizare transmisa CNA de catre Administratia Prezidentiala si semnata de Valeriu Turcan, purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, prezentata de Mediafax. “In concluzie, consideram ca acest clip este tendentios si discrediteaza imaginea Presedintelui Romaniei, intentia evidenta a materialului video fiind aceea de a-l portretiza pe seful statului ca autor al unei actiuni ilegale, de defrisare”, se mai spune in sesizare. Totodata, in sesizare, Valeriu Turcan solicita CNA sa analizeze daca respectivul clip respecta principiile unei informari corecte si legislatia in vigoare privind dreptul la propria imagine.

0 comentariu

Winnetou 09-06-2010 - 00:56

Asta nu are ce cauta pe teritoriul romanesc. Trebuie imediat procesat si transformat in mincare pentru catei si pisici.

caramache 09-06-2010 - 03:21

… ieste numele juzillor care judekara cu pisherilii ?
AStia nu trebuie pusi sa plateasca, ca doar de ce sa plateasca rumanii nekajiti si prapaditi cind este asa de multi magarati bine prikopsiti?

pompiliu bota 09-06-2010 - 16:58

Când vor plăti atunci vor învăţa ce înseamnă CEDO! BRAVO, RĂZVANE!

Marian 27-06-2010 - 17:40

Winnetou, sa-ti fie rusine de cum vorbesti si de continutul cvasi-nazist al postarii dumitale.

Felicitari dlui Andreescu pentru ca si-a dobindit intr-un tirziu dreptatea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult