Acasa Cultura-ReligieCultura Beyonce, regina premiilor Grammy

Beyonce, regina premiilor Grammy

scris de Ziua Veche
11 afisari

A 52 – a editie a premiilor Grammy, ce s-a desfasurat duminica seara in Los Angeles, le-a avut in prim plan pe Beyonce si Taylor Swift. Beyonce a fost recompensata cu sase premii din zece nominalizari, in timp de Taylor Swift, la numai 20 de ani, a castigat patru premii din opt nominalizari. Beyonce devine artista cu cele mai multe distinctii Grammy obtinute intr-o singura seara.(Foto:Michael Caulfield/WireImage.com)

 

 

Beyonce a castigat titlurile de „Cel mai bun cantec al anului”, „Cea mai buna prestatie vocala pop”, „Cea mai buna piesa R&B”, „Cea mai buna prestatie vocala R&B” , „Cel mai bun album R&B contemporan” si „Cea mai buna prestatie traditionala R&B”. Pe lista premiantilor s-au regasit si cateva legende  ale rockului  – AC/DC, Bruce Springsteen si Judas Priest,  dar si hip-hopperi precum Eminem sau Jay-Z. Un moment emotionat al serii a fost premiul „ Lifetime Achievement Award” acordat post-mortem lui Michael Jackson. Distinctia a fost inmanata copiilor starului. Paris si Prince au transmis un mesaj impresionant despre tatal lor, care a ridicat sala in picioare. In memoria Regelui Muzicii Pop, artistii Jennifer Hudson,  Smokey Robinson, Celine Dion, Carrie Underwood un interpretat piesa „Earth Song”, pe care Michael urma sa o interpreteze in seria de concerte din 2009, videoclipul piesei fiind proiectat 3D pe un imens ecran. Pe podiumul laureatilor, a urcat si Kings of Leon, trupa rock originara din Nashville, care si-a adjudecat trei premii, cel mai important fiind ”Record Of The Year”.

0 comentariu

ala bala portocala 31-05-2010 - 09:48

ci a dictat bunul simt …intr-o asemenea situatie nu cred ca se pune problema organizarii alegerilor interne… tara este mai importanta ..asa cred.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult