Acasa Cultura-ReligieCultura Biletele pentru concertele Coldplay de la București s-au epuizat.

Biletele pentru concertele Coldplay de la București s-au epuizat.

scris de Misu Andrei
69 Afisari

Cele două show-uri pe care trupa Coldplay le va susține în România, pe 12 și 13 iunie 2024, sunt sold-out, a anunțat organizatorul local, Emagic.

Toate biletele regular pentru cele două concerte s-au epuizat și au mai rămas doar câteva pachete Enhanced Experience, a anunțat Emagic, într-o postare pe pagina oficială de Facebook. „Sunt cel mai rapid vândute concerte din România“, au precizat organizatorii.După perioada de pre-sale, biletele pentru publicul larg au fost puse în vânzare în această dimineață. În funcție de amplasarea pe Arena Națională, biletele au costat 199 de lei, 300 de lei, 415 lei, 480 de lei, 585 de lei, 645 de lei, 725 de lei.

Mai sunt în vânzare câteva pachete Enhanced Experience, la prețul de 2.736 de lei, care includ un bilet premium cu loc pe scaun, cocktail la sosire, acces la un stand de merchandise dedicat, un obiect cadou Coldplay sustenabil, creat special, asistență din partea staff-ului și alte facilități.

Inițial, un singur concert Coldplay era programat în România, pe 12 iunie 2024, la Arena Națională. În urma cererii foarte mari de bilete, organizatorii au luat decizia de a suplimenta cu încă un show, pe 13 iunie. Evenimentele de la București sunt organizate de promoterul local Emagic și de Live Nation.

După succesul extraordinar al turneului European Coldplay din vara aceasta, trupa a anunțat a treia parte a turneului Music Of The Spheres World Tour, cu date programate în Europa în lunile iunie, iulie și august 2024. Pe lista concertelor sunt incluse și primele showuri ale trupei în România, Grecia și Finlanda, precum și primul show la Roma de la concertul din 2003 și prima vizită în Budapesta după evenimentul din 2008.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult