Acasa Cultura-ReligieCultura Billy Idol vine în România. Când și unde va concerta legenda rock

Billy Idol vine în România. Când și unde va concerta legenda rock

scris de C.S.
10 afisari

Billy Idol revine în România. Legenda rock va concerta, pe 29 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti, şi pe 30 iunie, în premieră, la Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj Arena. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de luni, de la ora 15,00, pe Eventim.ro.

Billy Idol revine în România.

Biletele Regular pentru concertul Billy Idol de la Bucureşti sunt disponibile la preţul promoţional de 128,4 lei până pe data 25 martie inclusiv. Începând cu data de 26 martie, până în ziua dinaintea concertului, bilete costă 160,5 lei. Pe 29 iunie, la intrare, biletele vor fi disponibile la preţul de 181,9 lei.

Biletele Golden Ring sunt disponibile la preţul de 214 lei până în ziua showului, când vor costa 235,4 lei.

Concertul face parte dintr-un turneu european al artistului, care include orașe precum Roma, Praga și Viena. Billy Idol a mai cântat în România în 2006.

De la pionier al punkului la superstar planetar, Billy Idol este o emblemă de peste trei decenii şi şi-a creat o nişă muzicală unică. Şi-a câştigat respectul fanilor pentru că a reuşit, de la bun început, să facă loc arogantei atitudini punk în pop-ul şi rock-ul mainstream, cu piese ce s-au transformat în evergreenuri.

Membru al trupei Bromley Contingent, fan Sex Pistols, Billy Idol a fost vocalul popularei formaţii britanice de punk Generaţia X din 1976 până la destrămarea acesteia, în 1981. Apoi a decis să-şi încerce norocul în SUA, moment în care a început să colaboreze cu geniul chitării Steve Stevens, un parteneriat muzical important. În continuare, Billy a turnat hit după hit, printre care „Rebel Yell”, „White Wedding”, „Dancing With Myself” „Flesh For Fantasy”, „Hot In the City”, „Eyes Without A Face” şi „Cradle of Love”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult