Acasa Cultura-ReligieCultura Boc dezbrăcat. CNA suspendă emisia Antena1

Boc dezbrăcat. CNA suspendă emisia Antena1

scris de M.A.
21 afisari

Difuzarea filmuleţului cu Emil Boc dezbrăcat, la sală, a dus la penalizarea, de către CNA, a postului Antena1 cu suspendarea emisiei timp de 10 minute.

antena 1Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, joi, să suspende emisia postului Antena1 pentru o durată de 10 minute, în intervalul 19.00-19.10, din cauza emisiunii „Un show păcătos„, unde a fost difuzată o înregistrare în care Emil Boc apare nud, Consiliul considerând că imaginile i-au încălcat viaţa privată a fostului premier, transmite Mediafax.

Miercuri, preşedintele Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor, Raluca Turcan (PDL), a declarat că a sesizat CNA pentru sancţionarea emisiunii în care au fost prezentate “imagini indecente pentru Emil Boc”, menţionând că va cere o şedinţă comună a celor două comisii parlamentare de cultură.

„În baza legislaţiei ce reglementează domeniul audiovizual, a dreptului constituţional la propria imagine, am solicitat CNA sancţionarea emisiunii «Un show păcătos», difuzată în data de 13 februarie, de postul de televiziune Antena 1, în cadrul căreia au fost prezentate imagini indecente, de natură a aduce atingere onoarei şi vieţii private”, a precizat Turcan.

Raluca Turcan a menţionat că îşi exprimă indignarea în legătură cu „lipsa de reacţie a Consiliului Naţional al Audiovizualului, autoritatea în drept a sancţiona derapajele grave ale posturile de televiziune, înregistrate în cadrul programelor difuzate, încălcând astfel litera legii şi deontologia profesională”.

8 comentarii

Inpoi la comunism 16-02-2012 - 14:09

In curind Coreea de Nord va avea al vecin: Romania. Presei i se pregateste ceva: CTP-izarea ei. Paranoicul asta, bolnavul asta mintal de CTP ar trebui aruncat din presa, sa nu se mai auda nimic de el. Pe acest bolnav mintal de CTP de ce nu l-a amendat CNA-ul cind a spus ca privitorii otv-ului si suporterii lui Dan DIaconescu sint oligofreni! Aud? Cum se paote ca acest bolnav mintal sa jigneasca milioane de romani fara ca sa primeasca vreo amenda, ori suspendarea pe viata din presa?

digital 16-02-2012 - 14:30

milioane+ unu!ăla unu ești tu!
acum poți să te arunci singur din tren!

urbos 16-02-2012 - 14:35

CNA o adunatura de scursuri, un organism dement, antidemocratic si abuziv.
Ce taraturi, sa suspende o emisie pentru ca un cacat ca Boc s-a dat in curu gol. Ce limbisti infecti.

sanda sanda 16-02-2012 - 19:35

Domnule . sobru . sa stiti ca difuzarea de imagini obscene este interzisa. Legea protejeaza si dreptul la viata privata, un concept pe care e greu sa-l intelegeti, pentru ca nu aveti viata privata pe peronul garii din Ploiesti unde locuiti.

urbos 16-02-2012 - 21:29

Cacatel usturoiat, de lucruri d-astea trebuie sa se ocupe Justitia, pricepi sobolane? Nu organisme abuzive inventate de Nastase(ca sa fin corecti).
De incalcarea vietii private sobolane imputit, se fac resposabili aia care l-au filmat. Pricepi sobolane? Televiziunea poate face eventual obiectul unui proces civil de terfelire a imaginii. Desi starpitura aia de Boc nu vad sa arate mai rau dezbracat decat imbracat.

Lazar 16-02-2012 - 14:47

Nu ma stim la ce ne uitam ori Antena 1 ori OTV acelasi profil de emisiuni.

ioan 16-02-2012 - 15:10

Ba Turcana, tie ti/e ciuda ca nu l/au filmat din fata?. Astia, chistocii, piticaniile, au numar mare la pantofi…intelegi ce spun, mic, mic, dar HO..scula mare..las/o drecu, ce tot te agiti, Ii o lucratura a voastra, va regulati intre voi. PITICANIA ESTE UN OM DEMN DE MILA…

jan dinu 16-02-2012 - 17:59

— C – U – R — ( caracterul unui roman )

Uite asha vad eu ,romanul …
Lash ,excroc tradind stapinul ….
Prost ,jegos fara temei ….
Vinde tzarea pe doi lei …!
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult