Acasa Cultura-ReligieCultura Bolnav de borelioză, transmisă de căpuşe: Campanii de sprijin pentru Şerban Ionescu

Bolnav de borelioză, transmisă de căpuşe: Campanii de sprijin pentru Şerban Ionescu

scris de L.M.
109 afisari

Mai multe campanii de sprijin pentru actorul Şerban Ionescu au fost lansate pe internet. Actorul este grav bolnav de borelioză, o boală transmisă de căpuşe.

Sprijin pentru Serban Ionescu

Bolnav de borelioză, transmisă de căpuşe: Campanii de sprijin pentru Şerban Ionescu (foto: acasatv.ro)

Un grup de iubitori ai teatrului românesc a lansat invitaţia la o reuniune ce va avea loc luni, 14 mai, de la ora 19.30, la Teatrul Naţional Bucureşti. În măsura posibilităţilor, se vor putea face şi donaţii în cadrul evenimentului. Suma va fi direct înmânată unui membru al familiei/coleg al actorului Şerban Ionescu, anunţă realitatea.net.

În cadrul evenimentului, se vor face următoarele lucruri, anunţă printr-un comunicat de presă, grupul care a lansat invitaţia: “Să adunăm de la fiecare un mesaj de încurajare/însănătoşire pentru actorul şerban Ionescu; Să popularizăm prin flyere conturile în care se pot face donaţii în numele actorului; Să reunim energiile noastre pozitive pentru a transmite gândurile noastre bune către omul al cărui talent l-am aplaudat cu toţii pe scenă şi l-am admirat în numeroase producţii de film”.

O altă campanie pentru sprijinirea lui Şerban Ionescu a fost demarată pe Facebook, unde a fost creată o pagină specială unde oamenii sunt îndemnaţi să meargă la spectacolul „Dineu cu proşti” din 26 mai, ale cărui încasări vor fi folosite pentru tratamentul actorului, transmite Mediafax.

Familia artistului a anunţat că pe 26 mai, de la ora 11.00, la Teatrul Naţional Bucureşti, se va juca spectacolul „Dineu cu proşti„, care-l avea pe Şerban Ionescu în distribuţie înainte ca acesta să se îmbolnăvească, iar încasările din vânzarea de bilete vor fi folosite pentru tratamentul actorului. Pentru promovarea acestui spectacol, pe Facebook a fost creată vineri o pagină specială – „Sprijin pentru Şerban Ionescu” -, unde oamenii sunt invitaţi să fie „alături de actorul Teatrului Naţional în această luptă nedreaptă cu boala”.

Totodată, prin intermediul acestei pagini de Facebook, oamenii sunt rugaţi să meargă sâmbătă, 26 mai, de la ora 11.00, la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti, unde se va juca spectacolul „Dineu cu proşti” pentru actorul Şerban Ionescu. Toate încasările provenite din vânzarea de bilete la acest spectacol vor fi folosite pentru acoperirea cheltuielilor necesare tratamentului actorului.

Şerban Ionescu, internat la Spitalul SRI din Baloteşti, i-a acordat un interviu în exclusivitate lui Cătălin Măruţă, pentru emisiunea „Happy Hour”, materialul fiind difuzat în ediţia din 10 mai. Actorul a spus că nu poate să se spele, să mânânce singur şi nici să se ridice şi să umble, considerând că foloseşte doar 1% din el, dar şi-ar dori să se recupereze măcar 40%. De asemenea, are probleme cu vorbirea, respiraţia şi deglutiţia, având în permanenţă nevoie de un însoţitor.

2 comentarii

Chris P. 15-05-2012 - 20:36

recomand cu mare caldura spectcacolul de sambata 26 mai pentru ca este o piesa foarte buna. iar actorii sunt si ei uriasi…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult