Acasa Cultura-ReligieCultura Bruce Willis, dorit în „Die Hard 6”

Bruce Willis, dorit în „Die Hard 6”

scris de C.P.
18 afisari

„Die Hard 6”, al şaselea film din seria cinematografică „Greu de ucis”, a intrat în etapa de preproducţie, la Hollywood, informează site-ul publicaţiei americane The Hollywood Reporter.

Bruce WillisAceastă franciză cinematografică de succes, al cărei personaj central este curajosul poliţist newyorkez John McClane, va continua cu un al şaselea film, ce va fi produs de studioul Fox. Cineastul Len Wiseman, care a regizat „Greu de ucis 4/ Live Free Or Die Hard”, şi producătorul Lorenzo di Bonaventura vor colabora la noul proiect cinematografic.

Noul film nu are deocamdată un scenarist, însă, potrivit presei de specialitate, „Die Hard 6” va fi un „prequel” – film a cărui acţiune precede evenimentele relatate în seria originală. Cu o acţiune plasată în 1979, noul film va prezenta felul în care curajosul şi ingeniosul John McClane a devenit poliţistul atât de iubit de spectatori.

Producătorii de la Hollywood vor ca Bruce Willis să joace încă o dată rolul poliţistului John McClane, iar un alt actor va interpreta o versiune mai tânără a aceluiaşi personaj.

Franciza „Die Hard/ Greu de ucis„, al cărei prim film a fost lansat în 1988, a obţiunut încasări de peste 1,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial.

Cel mai recent film din serie, „Şi mai greu de ucis/ A Good Day to Die Hard„, lansat pe marile ecrane în 2013, a obţinut încasări de 304,6 milioane de dolari pe plan mondial.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult