Acasa Cultura-ReligieCultura București: Programul evenimentelor de Crăciun organizate de Primărie

București: Programul evenimentelor de Crăciun organizate de Primărie

scris de C.S.
9 afisari

Primăria Capitalei îi invită pe bucureșteni la o serie de evenimente organizate cu prilejul sfintelor sărbători de Crăciun. Acestea vor avea loc în perioada 20-24 decembrie.

Primăria Capitalei îi invită pe bucureșteni la evenimentele dedicate Crăciunului.

O nouă serie de spectacole dedicate colindelor tradiționale românești și muzicii populare autentice va avea loc în acest sfârșit de săptămână la Bucharest Christmas Market, cu participarea artiștilor de muzică folk Ducu Bertzi și Vasile Șeicaru, Luminița Anghel și câștigătorul Eurovision România, Cezar Ouatu.

Pe scena amplasată în Piața Universității vor urca, pe 20 decembrie, Valeria și Ana-Maria Arnăutu, Urșii din Comănești, Bacău, Grupurile de colindători ,,Coveș” din Sibiu și ,,Jilavele” din Ialomița, Cornelia și Lupu Rednic și Ansamblul folcloric ,,Junii Sibiului”.

Seara de spectacole de sâmbătă va fi deschisă de Grupul de colindători Ilva, urmat de Tudor și Nicolae Furdui Iancu cu Taraful ,,Crai Nou” din Alba Iulia. De la ora 19,00 până la 21,00, vor întregi, prin cântec, atmosfera de sărbătoare, Orchestra ,,Valahia” dirijată de Marius Zorilă, cu Paul Daniel Ananie, Andreea Haisan, Lavinia Goste, Gheorghe Turda, Mioara Velicu, Mariana Anghel și Margareta Clipa. Duminică, 22 decembrie, vizitatorii târgului vor putea asculta un concert special susținut de Grupul vocal ,,Acapella” din București, după care vor urca pe scenă Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru, Luminița Anghel și Cezar Ouatu.

Târgul de Crăciun din Piața Universității va fi deschis zilnic până la ora 22,00.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult