Acasa Cultura-ReligieCultura Când îi invită Regele Mihai I pe români, la Palatul Elisabeta

Când îi invită Regele Mihai I pe români, la Palatul Elisabeta

scris de A.P.
4 afisari

Regele Mihai I îi invită pe români, la Palatul Elisabeta, pe 19 noiembrie, la evenimentul „Porţi Deschise”, o celebrare a zilei de naştere şi a zilei onomastice a Majestății Sale.

Regele Mihai I îi invită pe români, la Palatul Elisabeta.

Regele Mihai I îi invită pe români, la Palatul Elisabeta.

Începând cu ora 11.00, toţi cei care doresc să participe la acest eveniment sunt aşteptaţi în grădina Palatului Elisabeta din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al Regelui Mihai I.

La ora 12.00, Regele Mihai I va ieşi în balcon, alături de principesa moştenitoare Margareta, principele Radu şi principele Nicolae, pentru a saluta musafirii.

Intrarea la eveniment este liberă.

Cea de-a 93-a aniversare a Regelui Mihai I, din 25 octombrie, a fost marcată printr-o serie de evenimente, între care o ceremonie de decorări, o recepţie la Castelul Peleş şi un concert de gală la Ateneul Român. Aceste evenimente s-au desfăşurat în prezenţa principesei Margareta, a principelui Radu şi a principelui Nicolae, însă în absenţa Regelui Mihai I.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult