Acasa Cultura-ReligieCultura Când va avea loc Liberty Parade 2015, pe plaja dintre Venus şi Saturn

Când va avea loc Liberty Parade 2015, pe plaja dintre Venus şi Saturn

scris de L.M.
8 afisari

Liberty Parade, unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale ale verii, va avea loc pe 25 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn, şi va provoca spectatorii şi DJ-ii să treacă la un nou nivel al performanţelor în muzica electronică.

Liberty ParadeLiberty Parade 2015: Transformarea” este show-ul care va realiza mixuri spectaculoase între muzica electronică şi cea live, care va duce spectacolul de lumini şi de sunet „dincolo de orice a fost trăit sau imaginat în România până în prezent„, se arată într-un comunicat remis Mediafax.

Ca şi în anii precedenţi, parada Liberty Parade începe la ora 16.00, cu patru camioane care trec prin centrul staţiunilor, începând de la Olimp, într-o caravana a energiei, a costumelor pline de culoare şi a oamenilor lipsiţi de griji şi de complexe.

Peste 70.000 de tineri sunt aşteptaţi să participe la ceea ce înseamnă o manifestare a spiritului liber, într-un maraton de peste 12 ore de muzică dance, fiecare dintre ei dovedind, ca şi în anii trecuţi, că se pot transforma (coafuri, make-up, costume) în cei mai spectaculoşi iubitori de muzică dance.

Intrarea este liberă, însă este permis accesul doar tinerilor peste 18 ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult