Acasa Cultura-ReligieCultura Ce-i pregăteşte televiziunea B1 TV lui Robert Turcescu

Ce-i pregăteşte televiziunea B1 TV lui Robert Turcescu

scris de Ziua Veche
14 afisari

Turcescu nu va mai avea emisiune la B1 TV, rezultă din răspunsurile pe care le-a dat departamentul de comunicare  în urma solictărilor făcute de stareapresei.ro.

Ce-i pregăteşte  televiziunea B1 TV lui Robert Turcescu

Ce-i pregăteşte televiziunea B1 TV lui Robert Turcescu

Mai mult, reprezentanţii postului de televiziune B1 oferă detalii despre implicaţiile produse ca urmare a dezvăluirilor făcute de Robert Turcescu privind o posibilă apartenenţă a acestuia la un serviciu secret în calitate de ofiţer acoperit.

Departamentul de comunicare al postului de televiziune B1 TV precizează că:

„În urma dezvăluirilor făcute de Robert Turcescu, în cadrul emisiunii „Actualitatea românească” difuzată duminică seara, postul B1TV face câteva precizări:

Am luat cunoştinţă, odată cu telespectatorii noştri, de mărturisirea făcută de Robert Turcescu privind activitatea sa ca ofiţer sub acoperire.

Nu este menirea postului nostru de a analiza veridicitatea documentelor prezentate, drept care ramane marturisirea lui Robert Turcescu pana la proba contrarie.

În acest sens, în mod evident, activitatea sa de ofiţer sub acoperire este incompatibilă cu cea de jurnalist. Dacă informaţiile prezentate se confirmă, Robert Turcescu se află în situaţia de a nu fi respectat prevederile Codului deontologic al jurnaliştilor, postură care este inacceptabilă din punctul nostru de vedere.

Asa cum a anuntat Robert Turcescu, personal, colaborarea cu postul nostru de televiziune a incetat. Este optiunea lui, asa cum si subiectele jurnalistice din cadrul emisiunii sale au fost tot alegerea lui Robert Turcescu.”

Citeşte pe stareapresei.ro ce-i pregătesc reprezentanţii televiziunii B1 TV lui Robert Turcescu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult