Acasa Cultura-ReligieCultura Ce va face Halle Berry după ce naşte

Ce va face Halle Berry după ce naşte

scris de L.M.
11 afisari

Actriţa americană Halle Berry vrea să se întoarcă foarte repede la muncă după ce va naşte cel de-al doilea copil al său cu actorul francez Olivier Martinez, afirmând că nu îşi doreşte să ia o pauză în carieră după acest eveniment din viaţa sa.

Ce va face Halle Berry după ce naşte

Actriţa, în vârstă de 46 de ani, mai are o fiică, Nahla, cu modelul canadian Gabriel Aubry, de care s-a despărţit în 2010. „După ce voi naşte o să mă întorc la muncă cât mai curând posibil. Când am născut-o pe Nahla, mi-am luat o pauză de la muncă de aproape 4 ani. Dar, cum acum în cariera mea lucrurile merg foarte bine, vreau să lucrez în continuare. Din cauza aceasta, băieţelul va călători cu mine”, a declarat actriţa.

Halle Berry a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul „Puterea dragostei/ Monster’s Ball”, devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie pentru rol principal.

4 comentarii

urbos 28-07-2013 - 02:55

Va face pe lauza.

mircea 28-07-2013 - 08:08

pa astea le-ai invatat impreuna cu Traian la cursurili lu Magureanu dupa 1990 Otomnule,acu ca il indrumi pa Adancu care sondeaza in Buda dupa Excrementele Rus,Boc,Papaagi foame mare pa comunistii da dreapta urmasii da nadajdie a lu Saul Brukner si Petre Roman alt os original da roman din ardeal.Profesor da doi creitari,fomist si carierist,pupincurist Oachesule,urechistule,

UnUL 28-07-2013 - 08:50

Mirciulică, devii tot mai agramat pe zi ce trece. Nu o să mă obosesc să îți citesc până la capăt postarea, din care nu se înțelege nimic decât că ai ceva cu Boc și „PapaAgi” (??!!)

jan dinu 28-07-2013 - 08:31

— Se cordeste shi mai tare dupa o perioada de abstinentza — !
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult