Acasa Cultura-ReligieCultura Ce ziarişti poţi vedea la Digi 24

Ce ziarişti poţi vedea la Digi 24

scris de L.M.
50 afisari

Televiziune de ştiri Digi 24 a fost lansată în cadrul unui eveniment care a avut loc, joi seară, la Palatul Parlamentului şi care a adunat personalităţi din lumea politică şi din cea sportivă.

Ce ziarişti poţi vedea la Digi 24

Postul Digi 24 poate fi recepţionat în reţeaua RCS&RDS şi emite în format full HD. Reprezentanţi ai conducerii postului, precum şi jurnalişti reprezentativi atât din faţa camerelor de luat vederi, cât şi din spatele acestora au vorbit despre proiectul Digi 24, timp în care pe ecranele din sală rulau fragmente din emisiunile canalului. Adriana Muraru a deschis emisia Digi 24, la ora 19,00, precizând ca ştirea este ‘vedeta’ noului post tv.
Din echipa televiziunii fac parte Răzvan Mitroi – redactor şef, Cosmin Prelipceanu şi Luca Niculescu – realizatori, Antoaneta Dohotaru – producător general şi Valeria Dorneanu – senior editor, trainer al echipei editoriale. Ce îşi poate dori un om politic, nu neapărat un prim-ministru – criticii cei mai corecţi, privitorii cei mai oneşti şi o televiziune care să fie pe măsura aşteptărilor, a afirmat, premierul Mihai-Răzvan Ungureanu, la lansarea postului de ştiri. Festivitatea de lansare a postului a început pe un fond cromatic mov, după care s-au folosit efecte speciale şi lasere, iar la final tunuri de confetti.
Au fost prezenţi la eveniment democrat-liberalii Vasile Blaga şi Teodor Baconschi, liberalii Relu Fenechiu şi Cristian Adomniţei, dar şi Aurelian Pavelescu, Constantin Dudu Ionescu, Cozmin Guşă. Printre invitaţi s-au numărat şi Ilie Dumitrescu, Gică Popescu, Andreea Răducan, antrenorii de gimnastică Octavian Belu şi Mariana Bitang. Au mai participat la lansare Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, deputatul Aurel Vainer, fostul arbitru Ion Crăciunescu, fostul comentator de fotbal şi actual senator Cristian Ţopescu.
RCS&RDS deţine şi televiziunile Digi Sport, canalul Digi TV Info şi Digi Film 1 şi 2.

2 comentarii

Chris P. 02-03-2012 - 17:38

si L.M. ar avea loc la DIGI 24…

De ce cenzurati? 02-03-2012 - 20:28

O alta miscare tipic securisto-comunisto-dictatoriala a lui Basescu, actionar cu peste 51% din actiunile acestei trompete a pdl+usl=aceeasi mizerie. Si, ca sa isi faca o intrare spectaculaosa pe tot teritoriul tarii, si-aui ales, NORMAL, NU? – pozitia canalului OTV-ului, sperind in mintile lor putrezite ca toti iubitorii OTV-ului vor renunta la OTV si se vor uita la acest nou canal tv care nu spune NIMIC. Imediat, telespectatorii OTV-ului au reactionat si au dat buzna cu telefoanele si mesaje pe internet, fax-uri ori verbale asupra retelei de distributie a canalului tv si, nemaistiind cum sa iasa din incurcatura, au angajat multi angajati care sa dea indicatii nemultumitilor cum sa-si reprogrameze televizoarele, cum sa minuiasca remotele tv ca sa recupereze OTV-ul. Si, ca tot acest bilci sa fie la maximum de prostie, pe internet, pe alte cabluri din tara, OTV-ul este LINSAT intr-o frenezie. Exista situatii in care pe anumite retele de cablu, pe ecranele privitorilor apare sigla otv-ului in stinga jos, iar pe ecran sint imaginile antenei3, Reralitatea, sau mai cine stie ce alt canal. E de-a dreptul strigator la cer. Actualii purtatori ai puterii imrpeuna cu fratii lor de frectii politice, asa-zisa opozitie, fac sfortari demne de cauze mai bune ca sa stopeze aceasta avalansa a acestui partid MULTIPOPULAR care sa speram ca va matura actuala clasa politica si s-o trimita direct in puscarii, acolo unde ii este locul…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult