Acasa Cultura-ReligieCultura Cehov sarbatorit la Bucuresti

Cehov sarbatorit la Bucuresti

scris de Ziua Veche
3 afisari

Asociatia Profesorilor de Limba si Literatura Rusa din Romania si Catedra de Filologie Rusa a Universitatii din Bucuresti in colaborare cu Comunitatea Rusilor Lipoveni din România organizeaza Simpozionul stiintific International dedicat implinirii a 150 de ani de la nasterea marelui scriitor rus A.P.Cehov.


Anul 2010 este consacrat marelui scriitor A.P. Cehov, iar un sir de evenimente legate de jubileul renumitului scriitor rus se vor desfasura in lumea intreaga. Evenimentul din Bucuresti are loc in perioada 7-9 mai la Casa Universitarilor si Facultatea de Limbi Straine. Astazi, la Casa Universitarilor va avea loc festivitatea de deschidere a Simpozionului si, incepand cu ora 12.00, specatcolul de teatru „Cantecul lebedei” (Mascariciul). Incepand cu ora 15.00, timp de doua ore se va desfasura masa rotunda „Cehov si contemporaneitatea” .  Maine, 8 mai, cei interesati sunt asteptati incepand cu ora 9.00, la Facultatea de Limbi Straine pentru a asista la lucrarile pe sectiuni dedicate acestui eveniment.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult