Acasa Cultura-ReligieCultura Cel mai mare festival caritabil de la Iași. Surprize la INIMO, pregătite de părintele Dan Damaschin

Cel mai mare festival caritabil de la Iași. Surprize la INIMO, pregătite de părintele Dan Damaschin

scris de Misu Andrei
56 Afisari

Cel mai mare festival caritabil de la Iași va avea loc în perioada 18-20 august 2023. Acesta este organizat de preotul misionar Dan Damaschin, care strânge fonduri pentru a ajuta copiii proveniți din medii defavorizate.

Festivalul INIMO SURSĂ stireadeiasi.ro

Astfel, pe scena care va fi montată pe Stadionul Emil Alexandrescu din Copou vor urca artiști celebri din România, care vor încânta publicul prezent cu piesele lor.

Părintele Dan Damaschin va ajuta peste 10.000 de copii

Așa cum a obișnuit comunitatea, părintele Dan Damaschin încearcă, prin orice mijloace, să ajute copiii aflați la nevoie, care nu au o situație financiară prea bună.

De această dată, prin intermediul festivalului INIMO, preotul ieșean încearcă să echipeze pentru școală nu mai puțin de 10.233 de elevi. Astfel, cu banii strânși în urma acestui festival, ajuns la a doua ediție, vor fi achiziționate rechizite, haine și toate cele necesare copiilor pentru a avea acces la educație.

De data aceasta, am mare nevoie de ajutorul vostru. Între 18 și 20 august organizăm, în Copou, pe stadion, INIMO, cel mai mare festival caritabil, alături de cei mai buni artiști ai momentului. Vă invit să intrați pe glasulvieții. ro să faceți o donație. Astfel, împreună vom reuși să ajutăm 10.233 de copii să meargă la școală“, a declarat părintele Dan Damaschin.

Ce artiști vor concerta pe scena de la Iași

În perioada 18-20 august 2023, pe scena din Copou vor urca nume importante de artiști din România. Astfel, cei care vor achiziționa bilete de intrare vor putea să-i vadă pe Connect-R, Damian Drăghici, Smiley, Voltaj sau Direcția 5. Lista artiștilor nu se oprește aici, urmând ca în viitorul apropiat să fie anunțate mai multe nume.

Cei care doresc să participe la festival și să întindă o mână de ajutor copiilor aflați la nevoie o pot face achiziționând bilete, sub formă de donație, de pe inimo.ro.

Accesul unei persoane pentru o zi de festival se poate face în schimbul sumei de 100 de lei.

Accesul la toate cele trei zile de festival, pentru două persoane și doi copii sub 14 ani este 300 de lei.

Totodată, există și un pachet VIP, care se poate obține în schimbul sumei de 1.000 de lei, ce include accesul a doi adulți și doi copii, într-o zonă cu vizibilitate maximă, la care se adaugă autografe și fotografii cu artiștii.

Cei care vor participa la festival vor fi înscriși și la două tombole, în urma cărora vor putea câștiga un apartament în valoarea de 110.000 de euro.

Totodată, Mitropolia Moldovei și Bucovinei oferă 20 de excursii la Ierusalim.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult