Acasa Cultura-ReligieCultura Cesaria Evora a fost operata pe cord. Si-a anulat toate concertele, inclusiv cel de la Bucuresti

Cesaria Evora a fost operata pe cord. Si-a anulat toate concertele, inclusiv cel de la Bucuresti

scris de Ziua Veche
1 afisari

Cesaria Evora a fost supusa de urgenta unei interventii chirurgicale pe cord, la Paris, luni noapte, spectacolele sale din urmatoarele luni, inclusiv cel programat sambata la Bucuresti, fiind anulate, informeaza ionline.pt.


 

Cesaria Evora, care a sustinut un concert la Lisabona sambata, a inceput sa se simta rau duminica si a fost internata de urgenta luni, intr-un spital din Paris, in urma unei probleme cardiace.

Ana José Plough, reprezentantul artistei, a confirmat ca Cesaria Evora a suferit o interventie chirurgicala in noaptea de luni spre marti, procedura fiind diferita de cea la care cantareata a fost supusa cu cativa ani in urma, cand a suferit un accident cerebral. Plough a declarat ca interventia a durat circa patru ore si a vizat o afectiune coronariana. Cantareata, in varsta de 68 de ani, a fost diagnosticata in urma cu mai multi ani cu diabet zaharat si a suferit un accident vascular cerebral in aprilie 2008, pe scena, in timpul unui concert in Australia.

Reprezentanta artistei a indicat ca toate show-urile programate in perioada 15 mai – 27 august, inclusiv cel care urma sa aiba loc in Bucuresti, au fost anulate.

Contactati de Mediafax, organizatorii concertului, Trilogy Media, au declarat: „Cesaria Evora este in spital de ieri – probleme cardiace. Au fost anulate mai multe concerte din perioada imediat urmatoare. Suntem in discutii cu promotorii artistei pentru o data ulterioara pe care o vom comunica cat de curand”.

Acesta ar fi fost al cincilea concert pe care celebra cantareata din Insulele Capului Verde l-ar fi sustinut in Romania, iar spectacolul facea parte din turneul de promovare a celui mai recent album al artistei, „Nha Sentimento”. Lansat in 2009, discul „Nha Sentimento” cuprinde 14 piese emotionante, cu teme profunde, in care bucuria de a trai invinge tristetea si regretul.

0 comentariu

gigea 03-06-2010 - 15:33

unde-i poza irinei?

Amantul Irinel 03-06-2010 - 17:05

Vrem o poza cu Irinel, purtând fustă foarte scurta şi pantofi cu toc înalt, bluza cu decolteu imens şi fără burtă. Hai, noi suntem consumatorii şi voi trebuie sa ne satisfaceţi toate poftele.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult