Acasa Cultura-ReligieCultura Cesaria Evora concertează, in ocotmbrie, la Brasov si Bucuresti

Cesaria Evora concertează, in ocotmbrie, la Brasov si Bucuresti

scris de Ziua Veche
2 afisari

Cantareata Cesaria Evora îsi reia turneul de promovare a albumului „Nha Sentimento” – dupa ce a suferit, în mai, o interventie chirurgicala pe cord deschis -, urmand sa concerteze în Romania, la Brasov si Bucuresti, pe 15 si, respectiv, 18 octombrie, informeaza organizatorii.

 

Cesaria Evora a fost supusa de urgenta unei interventii chirurgicale pe cord deschis, la Paris, în luna mai, spectacolele sale din urmatoarele luni, inclusiv cel programat la Bucuresti pe 15 mai, fiind anulate.

Cesaria Evora va concerta la Sala Sporturilor din Brasov, pe 15 octombrie, si la Sala Palatului din Bucuresti, pe 18 octombrie.

Spectacolele din octombrie fac parte din turneul de promovare a celui mai recent album al artistei, „Nha Sentimento”. Lansat în 2009, discul „Nha Sentimento” cuprinde 14 piese emotionante, cu teme profunde, în care bucuria de a trai învinge tristetea si regretul.

Cesaria Evora, în varsta de 68 de ani, este supranumita „Diva desculta”, aparand pe scena doar în picioarele goale, în semn de solidaritate cu femeile si copiii saraci din tara sa, despre ale caror suferinte canta.

Biletele cumparate si nereturnate pana în acest moment pentru concertul din luna mai raman valabile, urmand sa fie schimbate la casele de bilete de unde au fost achizitionate, iar în ziua concertului, pe 18 octombrie, pot fi schimbate si la ghiseul din incinta Salii Palatului.

 

0 comentariu

Viorica Ianc 09-06-2010 - 14:47

O veste buna !

Giorgio fu...angiul 09-06-2010 - 15:57

Titlul e neadevarat, mincinos, conform articolului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult