Acasa Cultura-ReligieCultura Cetatea Rasnov redeschisa pentru turisti

Cetatea Rasnov redeschisa pentru turisti

scris de Ziua Veche
1 afisari

Cetatea Rasnov, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din judetul Brasov, s-a redeschis miercuri, dupa ce a stat inchisa aproape un an (din septembrie 2009) cand s-a prabusit un balcon de pe unul din zidurile cetatii, informeaza Agerpres.

Primarul orasului Rasnov, Adrian Vestea, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca vizitarea cetatii se face gratuit, pe tot parcursul lunii august, avand in vedere evenimentele culturale care se desfasoara in incinta cetatii in perioada 2 – 31 august. Potrivit sefului Directiei de cultura din Primaria Rasnov, Nicolae Pepene, pentru ca in cetate sunt lucrari de demolare a constructiilor ilegale facute de fostul proprietar fara avize de la Ministerul Culturii, pe anumite trasee sunt montate placute de avertizare si garduri de protectie. Cetatea Rasnov a trecut in proprietatea primariei in luna iunie 2010, dupa mai multi ani de procese cu fostul proprietar S.C. Drumuri Publicitare S.A. 

 

 

 

 

0 comentariu

Ioana 08-06-2010 - 11:56
briel 08-06-2010 - 14:35

Ati auzit ca urmeaza un big fat bailout in EU cu fond de 1 trilion $ ? Nice work.

Lending merry-go-round

http://www.youtube.com/watch?v=5D0VhS8qXT0

hahahaha

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult