CFR aduce cultura în trenuri. Cărţi gratuite în InterCity | Ziua Veche
Acasa Cultura-ReligieCultura CFR aduce cultura în trenuri. Cărţi gratuite în InterCity

CFR aduce cultura în trenuri. Cărţi gratuite în InterCity

scris de M.A.
5 afisari

CFR Călători şi BookLand au încheiat un parteneriat, prin care pasagerii vor putea să răsfoiască gratuit cărţi în tren.

CFR aduce cultura în trenuri. Cărţi gratuite în InterCity

CFR aduce cultura în trenuri. Cărţi gratuite în InterCity

Potrivit CFR Călători, în perioada următoare, în trenurile InterCity vor fi disponibile cărţi tipărite şi stickere cu coduri QR care permit descărcarea gratuită de cărţi electronice de către pasagerii deţinători de telefoane mobile cu conexiune la Internet. Pentru început, de la data de 19 octombrie 2012, se va desfăşura un program pilot timp de o săptămână, în trenurile IC 573 Bucureşti Nord – Galaţi şi IC 572 Galaţi – Bucureşti Nord, urmând ca acesta să fie extins şi în celelalte trenuri InterCity, în funcţie de feedback-ul călătorilor.

Printre titlurile cărţilor pe care pasagerii le vor putea găsi aşezate pe măsuţele din vagoanele de tren, se vor număra: „Cel mai iubit dintre pământeni” – Marin Preda, „Codul bunelor maniere” – Nadine de Rothschild, „Hotii de frumuseţe” – Pascal Bruckner, „India picantă”- Patrichi Adelina, „Incă o zi infectă” – Pierre Enckell.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult