Acasa Cultura-ReligieCultura Christoph Waltz, de la „nazist” la regizor

Christoph Waltz, de la „nazist” la regizor

scris de Ziua Veche
5 afisari

Dupa ce a castigat Oscarul pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar, Christoph Waltz, interpretul colonelului Hans Landa din „Inglorious Basterds”, isi va face in curand debutul in lumea regizorala, conform Los Angeles Time.


Proiectul, o adaptare dupa romanul lui Meike Winnemuth si Peter Praschl, „Auf und Davon/Up and Away”, va fi realizat sub egida Fox International. Waltz, care este si co-scenarist, ar putea sa interpreteze un rol secundar in aceasta comedie romantica. Filmul trateaza subiectul concursurilor televizate pentru cei care doresc sa isi gaseasca sufletul pereche. Intreaga poveste se va invarti in jurul gazdei emisiunii, o femeie care pune accent mai mult pe marketing decat pe sentimente. Cristoph Waltz, in varsta de 53 de ani, nu este la prima tentativa regizorala, dar acesta este primul sau lungmetraj. „Imi doresc sa fiu genul de regizor cu care eu, ca actor, sa imi doresc sa lucrez”, declara acesta. Pelicula va fi in limba germana, iar filmarile vor incepe probabil in anul 2011, deoarece Waltz este ocupat momentan cu alte doua proiecte in care joaca, „The Green Hornet” si „Water for Elephants”.

0 comentariu

Victor Radulescu 01-06-2010 - 11:01

De regula orice ziar obiectiv prezinta punctul de vedere al ambelor tabere. Ziarul dvs. nu prezinta decat punctul de vedere israelian, desi in toata presa, inclusiv cea romaneasca sunt publicate destul de multe articole care prezinta si punctul de vedere al statului agresat, respectiv Turcia.
Ce ziceti de un titlu (sau macar un subcapitol in articol) de genul: „Regimul de la Ankara a condamnat ieri, în termen duri, atacul armatei israeliene asupra unui grup de vase care transporta ajutoare pentru palestinienii din Fâşia Gaza.”

Dany Rom 01-06-2010 - 11:05

In 1985, agenti secreti francezi au scufundat in Noua Zeelanda, nava amiral a miscarii ecologiste Greenpeace ,,Rainbow Warrior “.
Nu tin minte sa fi fost condamnata Franta cu aceeasi vehementa cu care e condamnat Israelul, oare de ce…

Victor Radulescu 01-06-2010 - 11:22

Nu e vorba de dublu standard:
1. Initial Franta s-a delimitat de actul terorist si l-a condamnat.
2. Ulterior Franta a platit despagubiri Noii Zeelande.
3. Ministrul apararii francez si-a prezentat demisia.

Daca si oficialii israelieni ar reactiona la fel cu omologii lor francezi din anii `85, ceea ce nu este cazul, am putea vorbi de dublu standard.

Romeo2110 01-06-2010 - 11:25

>In 1985, agenti secreti francezi au
>scufundat in Noua Zeelanda, nava amiral
>a miscarii ecologiste
>Greenpeace ,,Rainbow Warrior “.
>Nu tin minte sa fi fost condamnata
>Franta cu aceeasi vehementa cu care e
>condamnat Israelul, oare de ce…

Exista si deosebiri majore:
Acuvistii ecologisti dormeau intr-a din navele care s-au scufundat ca urmare a exploziei unei bombe. Teoretic moartea a fost accidentala.
Au treut saptamani sau luni pana cand justitia a condamnat pe baza de probe cuplul de agenti francezi.
Incidentul a avut loc in timpul razboiului rece, occidentul solodarizandu-se din motive ideologice.

Evreu-rus 01-06-2010 - 12:50

Se vede clar ca pe acel vapor se desfasura un party, iar dovada este sticla mare de plastic cu apa. eu sunt sigur, insa, ca nu era apa ci tuica sau uzo. Daca nici apa nu avem voie sa mincam, noi arabii, ce se va intimpla cu copiii nostri? Evreii trebuie distrusi. De aceia eu recomand arabilor pur singe sa alcatuiasca o divizie de huhucisti ca sa decimam toata evreimea. Dar, un singur lucru trebuie sa avem grija. Nu omoriti evreice, decit pe cele peste 45 de ani. Restul? Puse la pastrare ca sunt ale dracului de mistoace, iar noi, arabii, avem si noi nevoie de „prada de razboi”, ca sa ne mai linistim neuronii, dupa atita amar de colonizare. Cheia, deci, ramine evreica. Evreica pistruiata, roscata, supla, cu craci lungi si curul mare. Numai ea va rezolva criza din zona. Noi, arabii, ce sa facem cu tigancile noastre? De urite ce sint, le-am obligat sa-si acopere meclele. Duca-se pe pustii. Dar evreicile? Hauileoo, taticu’; te face din neom, arzoi. Afara cu evreii din Gaza, si sa ramiie numai evreicile. Dupa ce vom cistiga razboiu, le vom obliga pe evreice sa paorte tocuri lungi si fuste scurte, iar parul sa fie cit mai mare si vilvoi, ca le dam shampoane cit sa inoate in ele. Allah electum, evreica mangialik!

Huhuuu 01-06-2010 - 15:42

Io cred ca stiu dar doar se prefac ca nu stiu, la ordinul evreilor!!!!!!!!!!

Huhuuu 01-06-2010 - 15:50

Ba frinarule securist CALUGARU, DIVERSIONIST imputit-securisdt, acum ai furat nick-ul ”evreu-rus”, spurcatule in veci blestemat sa te chinui in IAD!

Evreu-rus 01-06-2010 - 15:59

sugi p.u.l.a.

roy 01-06-2010 - 16:34

De-a lungul a saptamani s-au purtat tratative intre ambasadorii israelian si turc la Washington, inclusiv discutii telefonice intre Barak, ministru apararii israelian si ministrul de externe turc.

La un moment dat, turcii fiind convisi ca Israelul va refuza, au propusa sa inmaneze Israelului transportul „umanitar” iar Israelul dupa ce ii va fi verificat continutul ar fi urmat sa-l transporte in Gaza.

Spre uimirea turcilor, Israelul a acceptat, pentru ca asa face si cu alte transporturi „umanitare” venite din Europa si alte tari.

Imediat turcii si-au retras propunerea. Nu au ajutat cererile israeliene ca turcii sa nu se amestece, ei au facut-o cu tot dinadinsul.

A fost o provocatie turceasca cat se poate de clara.

Incidentul asta nu este intamplator.

Foarte aproape de Romania, se creeaza un stat islamic dur, cu o traditie de sute de ani de crima contra popoarelor din Europa rasariteana. Sute de ani de omoruri, parjoliri, jaf, inrobire. Iar in secolul XX, sa nu uitam, holocaustul armenilor.

E vorba din nou de stat cu ambitie de mare putere, ca si rusii, dar astia sunt si mai primejdiosi pentru ca sunt islamici si tovarasi cu Iranul.

Vise placute!

gemenaru 01-06-2010 - 17:50

Subscriu intrutotul d-lui Roy.
Astazi traim vremuri grele,Islamul cu masa lui de fanatici incearca cu toate mijloacele posibile sa reinvie ca putere si apoi ca imperii.Europa la ora actuala incepe sa fie in pericol,tinand cont ca aici traiesc peste 23 milioane de Islamisti,care nu sunt altceva decat focoasa unei chiulele de tun.
Turcia nu isi vede strugurii din curtea lui…Turcia a alipit de ste de ani Kurtistanul,a decimat si continua sa subjuge si sa-i sileasca pe Kurzi sa tine gura inchisa.Turcia are in in sufletul ei uman HOLOCAUSTUL a 1.500.000 de armeni.ucisi in mod barbar.
Turcia pana la acest prim ministru era un stat laic,Islamul radical pune iar stapanire pe ei.
Situatia de azi poate ddeclansa cel de al treilea razboi mondial.
Toti cei ce se vad astazi manifestand impotriva Israelului nu sunt altii decat stanga extremista condusa de masa macrabienilor islamisti.
Se pune intrebarea:Americanii omoara zilnic civili in Afganistan,Rusia ii decimeaza pe Ceceni….DECE nu se manifesteaza in lume in sprijinul fratilor lor?????
Sa fim seriosi domnilor,mie rusine uneori ca sunt crestin.Antisimitismul este o plaga absurda ce ne poate costa mult viitorul nostruIsraelul este singura oaza civilizata in Orientul Mijlociu,ceeace genereazainvidia si ura venilor lui impotenti in progresul uman.

gemenaru 01-06-2010 - 18:03

Subscriu intrutotul d-lui Roy.
Astazi traim vremuri grele,Islamul cu masa lui de fanatici incearca cu toate mijloacele posibile sa reinvie ca putere si apoi ca imperii.Europa la ora actuala incepe sa fie in pericol,tinand cont ca aici traiesc peste 23 milioane de Islamisti,care nu sunt altceva decat focoasa unei chiulele de tun.
Turcia nu isi vede strugurii din curtea lui…Turcia a alipit de sute de ani Kurtistanul,a decimat si continua sa subjuge si sa-i sileasca pe Kurzi sa tina gura inchisa.Turcia are in sufletul ei uman HOLOCAUSTUL a 1.500.000 de armeni.ucisi in mod barbar.
Turcia pana la acest prim ministru era un stat laic,Islamul radical pune iar stapanire pe ei.
Situatia de azi poate declansa cel de al treilea razboi mondial.
Toti cei ce se vad astazi manifestand impotriva Israelului nu sunt altii decat stanga extremista condusa de masa macrabienilor islamisti.
Se pune intrebarea:Americanii omoara zilnic civili in Afganistan,Rusi a ii decimeaza pe Ceceni,arabii se sinucind cu explozibili la brau ugigand pe insasi fratii lor….DECE nu se manifesteaza in lume in sprijinul fratilor lor?????
Sa fim seriosi domnilor,mie rusine uneori ca sunt crestin.Antisimitismul este o plaga absurda ce ne poate costa mult viitorul nostruIsraelul este singura oaza civilizata in Orientul Mijlociu,ceeace genereaza invidia si ura vecinilor lui impotenti in progresul uman.

briel 01-06-2010 - 18:11

Ca de-o iesi lata de aici, apai va fi scandalul … ala mare.

De acord cu tine ca a fost o provocare turceasca si inca nu se lasa, o continua, trimitand o a doua nava cu „ajutoare”.

Lumea greaca stie si astepta zilele in care Rusia va lovi mortal Turcia. Un sfant de-al lor asa le-a spus, ca nu va mai exista o Turcie musulmana dupa ce rusii o va bate rau.

Mai zilele trecute, era un articol in care Medvedev povestea cu un reporter si spunea ca Rusia trebuie sa fie pregatita pentru un al treilea razboi mondial. Ei demult astepta sa-si implineasca destinul de ultimi cruciati si salvatori ai crestinatatii.

Partea de neinteles a profetiilor sfantului grec (il cheama Paisie Aghioritul) este aceea care afirma ca rusii vor stationa trupe langa Ierusalim. Pare incredibil in conditiile actuale si ar putea deveni posibil numai daca Israel este direct atacat.

Asa ca momentul este rau pentru toata lumea.

Aygül Adnan 01-06-2010 - 18:21

eu citeam la ce scris domnul roy si vedeam ca nu spune adevar ci minteste copios la romania. Turcia aveam marfa de transportat ajutoare pentru amarit de la paelstinian si spus la evreu ca aduceam ajutor si puteam sa cercetam la vapor ca gaseam ceva ce nu eram bun pentru amarit. ce aveam noi pe vapor stiam si scris pe hirtia punctu cu punctu. Aduceam numai hrana cu estem: cafea, tigari, uzo, coniac, shlibovitza original de la sirbia si alte aliment foarte necesar pentru salvat la copil de palestina. De ce nu dam voia sa aduceam ajutor la amirt, domnu roy? Vedeam ca aveam dreptate? ce mai spuneam? Si ce mai aveam era revista cu femeie goala pentru soldatu palestinian inlocu de akm si glontu, ca la palestinian blonda eram aur si aveam nevoi mare si de evreica roscat cu pistruia si cracii lungi si la curu mic pentru Allah erhem egjuc handreg evremshenuc, adica din coran spuneam ca la „arab placut femeia de evreica si avut la ea cuma si necuma!” Domnu roy e evreu si aveam partea de evreica roscat nu ca noi numai tiganca urita cu mustate si ochiu negri ca la bufnitz si urit. Sa vede3am la el in desert cu camila si panasonic si femeia cu calciu crapat si titza fleashca de urit, iar noi rabdam la mers cu camila si evreica stat la bar cu picior peste picior si fusta scurt cu pantoafe cu tocu mare si faceam la arab curgea bala. Noi arab, Allah helem curgiubig la evreica shalam mangialik!, cum a spus Allah la coran: nu avut la evreica luata cu forta si avut ca faceam la Allah placeri! Nu domnule royu nu puteam opri la arab tinar si focatu avut evreica dornica de arab arzoiu si facut placeri la evreica si ea rideam si rosia la obrazu faceam.

Paddy 01-06-2010 - 18:24

Independent de pozitia pe care se situeaza unul sau altul, pro sau contra Israelului sau a Turciei sau pur si simplu neutral, adica indiferent la ceea ce se intampla in OM, atacul israelian asupra convoiului prezinta un mare „defect” si anume faptul ca el s-a petrecut in apele internationale.

Marina miliatara israeliana putea foarte bine opri si prin alte mijloace acest convoi sau, in caz, contrar, putea debarca trupe doar in apele sale teritoriale. Punct.

Huhuuu 01-06-2010 - 18:35

Sictir cretinule securist-pedelist-comunist!!!

1 2 3 4

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult