Acasa Cultura-ReligieCultura Cinci televiziuni amendate in cazul sinuciderii Madalinei Manole

Cinci televiziuni amendate in cazul sinuciderii Madalinei Manole

scris de Ziua Veche
1 afisari

Cinci posturi de televiziune au fost amendate, marti, de Consiliul National al Audiovizualului (CNA), pentru modul in care au prezentat evenimentele legate de sinuciderea cantaretei Madalina Manole, cea mai mare sanctiune, 10.000 de lei, primind-o Antena 1. Antena 3 si Realitatea TV au fost amendate cu cate 7.500 de lei, iar TVR1 si Kanal D, cu cate 5.000 de lei. In cazul posturilor Pro TV, Prima TV, B1 TV, National TV si OTV, membrii CNA au decis doar sa le dea somatie publica.


 

Potrivit CNA, sanctiunile au fost dictate pentru detalierea de tehnici suicidale, incalcarea dreptului la intimitate al familiei artistei si nerespectarea protectiei imaginii minorilor, prin prezentarea de fotografii cu copilul Madalinei Manole. Postul care a primit cea mai mare amenda, Antena 1, s-a facut vinovat, in opinia membrilor CNA, de toate aceste trei incalcari ale legislatiei audiovizualului.

0 comentariu

cetatean liber 09-06-2010 - 07:51

daca toti oamenii ar retine cele intamplate cu judecatorul Laurentiu Anghel ar vedea ca TOTUL ESTE O MARE VRAJEALA. Acum cateva saptamani DNA cerea arestarea lui Laurentiu Anghel pentru ca a luat mita 20.000 euro… era suma care lipsea din totalul de 45.000 de euro care au fost marcati.La 2 zile de la arestarea lui Laurentiu Anghel s-au gasit banii.
Daca au fost gasiti cei 45.000 de euro, CE BANI AU MAI AJUNS LA BOGDAN DIACONECU???
Poate va intrebati care este miza. Va spun eu!!!
Miza este presedentia Tribunalului Dolj!!!!
Actualul presedinte, Diaconu, face tot ce „poate” pentru a inlatura concurenta!!!
Bogdan Diaconescu avea sanse foarte mari de a iesi presedinte si acest lucru ar fi stricat „ordinea instaurata la Craiova”.
O judecatoare de la Tribunalul Dolj, care in ultimele zile a fost mutata in complet cu Bogdan Diaconescu a depus marturie ca a vazut cand acesta a primit niste bani de la Laurentiu Anghel!
Eu as face plangere penala impotriva ei pentru martuire mincinoasa si impotriva d-nei procuror pentru anchetare abuziva!!
O sa vedeti ca atat Bogdan Diaconescu cat si Laurentiu Anghel o sa fie achitati si o sa se indrepte impotriva Romaniei la CEDO??
Cine pierde atunci???
Pierzi TU CETATENE care esti mintit ca nu ai bani din cauza judecatorilor !!!!
Cine castiga???
CASTIGA GASCA DIN CAUZA CAREIA TU MORI CU DREPTATEA IN MANA!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult