Acasa Cultura-ReligieCultura Cirque du Soleil la Bucureşti, o reprezentaţie în plus

Cirque du Soleil la Bucureşti, o reprezentaţie în plus

scris de C.P.
0 afisari

Seria de spectacole „Alegría”, susţinută de compania Cirque du Soleil în Bucureşti, va fi suplimentată, la cererea publicului, cu o reprezentaţie, pe 7 septembrie, de la ora 16.00, informează un comunicat al organizatorilor.

Cirque du Soleil în Bucureşti

Cirque du Soleil în Bucureşti

La spectacolele aflate deja în vânzare, din 5, 6, 7 şi 8 septembrie, mai sunt disponibile puţine bilete.

După 20 de ani de turnee în peste 40 de ţări, timp în care au fost aplaudată de peste 14 milioane de spectatori, „Alegría” trage cortina în decembrie 2013. Spectatorii români au acum ultima şansă de a vedea acest spectacol superb, care a vrăjit inimile fanilor din întreaga lume cu momentele sale acrobatice eterice, costumele elegante şi muzica fascinantă.

Biletele pentru toate spectacolele pot fi cumpărate online, de pewww.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim – magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti. Preţurile biletelor pentru adulţi variază de la 110 lei la 500 de lei. Copii beneficiază de reduceri, iat biletele pot fi achiziţionate şi în rate. Detalii pot fi gãsite pe www.eventim.ro.

„Alegría” (cuvânt spaniol care înseamnă optimism, bucurie, veselie) dispune de o distribuţie internaţională, ce include 55 de artişti şi muzicieni din 15 ţări, şi este un show spectaculos de acrobaţie. Durează aproape două ore jumătate şi include momente uluitoare, care vor uimi publicul de toate vârstele. Fanii vor avea ocazia să urmărească cu respiraţia tăiată acrobaţii dramatice, în care sunt puse la încercare talentul şi echilibrul unor artişti de renume mondial, precum numărul „Barele Aeriene”, un moment foarte intens, plin de vitalitate, unde acrobaţi îndrăzneţi trebuie să se balanseze la mai mult de 16 metri deasupra scenei.

În ritmicul şi periculosul „Dans al Cuţitelor de Foc”, artişti jonglează cu cuţite în flăcări pe lângă corp, în timp ce Power-Track” oferă spectactorilor o demonstraţie genială de coregrafie sincronizată şi sărituri la trambulină, ce apare ca prin magie de sub podeaua scenei. În „Barele Ruseşti”, artiştii zboară prin aer, cu tumbe spectaculoase şi răsuciri la jumătatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 centimetri de pe umerii robuşti ai colegilor lor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult