Acasa Cultura-ReligieCultura Ciutacu şi-a cerut-o de la Sorina Matei. Război în Antene

Ciutacu şi-a cerut-o de la Sorina Matei. Război în Antene

scris de Ziua Veche
8 afisari

Victor Ciutacu a aruncat, pe Facebook, cu “vorbe grele” în colega sa de trust Sorina Matei, jurnalist la ştirile de la Antene, dar şi-a primit o replică pe măsură. Zilele trecute Ciutacu s-a iritat din cauza faptului că Dan Andronic, consultant politic, a lăudat-o pe blogul său pe Sorina Matei, preluându-i un text. “Când Dan Andronic o felicită şi, concomitent, căinează pe Sorina Matei, pot doar să iau act de ordinul de zi pe unitate”, a scris Ciutacu pe Facebook.


Acest individ cu care eu n-am dialogat niciodată şi nici nu-mi doresc, aruncă cu tot felul de halucinaţii în mine, doar-doar de-oi reacţiona. În mare, imaginaţia nu îi este foarte bogată. Deci, aberaţiile sunt aceleaşi: aş fi ‘omul lui Băsescu’ sau, mă rog, ‘omul SRI-ului’. Când nu e clară niciuna şi nici alta…găseşte variaţiuni”, scrie Sorina Matei, pe blogul ei.

Jurnalista explică: “Scriu această postare nu pentru elegantul, graţiosul, modestul şi veritabilul jurnalist coleg de trust, ci pentru oamenii care mă citesc, jurnaliştii care mă respectă şi prietenii care mă cunosc. (…) Aşa că nu mă voi trage şi nu ne vom trage niciodată cu politicienii de bretele. Pentru că nu putem. Şi pentru că, în 13 ani de meserie, eu n-am făcut-o niciodată. Nu asta e menirea ziaristului, el trebuie doar să informeze corect publicul. Asta e singura lui ţintă. Corectitudinea, dreptatea, echilibrul, justa măsură, încrederea, informaţiile fără greşeală şi, bineînţeles, isteţimea minţii… Astea sunt cele care fac diferenţa şi te fac, cu adevărat, puternic în meseria asta. Sunt lucruri pe care, indivizi ca Victor Ciutacu de exemplu, nu le vor avea niciodată. De ce? E atât de simplu… Pentru că niciodată, cu adevărat, nu le vor înţelege”.

0 comentariu

german suparat 11-06-2010 - 06:31

Cum aveti voi tupeul sa cereti un salariu mai mare de 10 dolari pe luna. Ce produceti bai maimutoilor, Mercedes, BMW, ce produceti voi ? N-ati stat destul pe spinarea noastra ? HUUUOOOOO!!! ROMANILOR!!! Vreti salarii mai mari de 10 dolari pe luna…..

obelix 11-06-2010 - 06:41

pe doamna ma-ta, suparatule!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult