Acasa Cultura-ReligieCultura Claudiu Lucaci, director interimar al ştirilor TVR

Claudiu Lucaci, director interimar al ştirilor TVR

scris de Z.V.
124 Afisari

Jurnalistul Claudiu Lucaci ocupă, începând de joi, funcţia de director interimar al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport (DEIS) din Televiziunea Română, a informat postul public de televiziune, printr-un comunicat transmis presei.

Claudiu Lucaci, director interimar al stirilor TVR

Lucaci a fost numit în această funcţie în urma deciziei preşedintelui-director general al SRTv, Claudiu Săftoiu, precizează comunicatul.

Până în prezent, activitatea DEIS a fost coordonată de Anca Lăzărescu Olteanu, care este director al Departamentului Emisiuni Informative din cadrul DEIS.

Jurnalist din 1990, Lucaci s-a alăturat echipei ştirilor TVR în 1994, potrivit Televiziunii Române. Din 1998, Claudiu Lucaci este realizator de emisiuni la Direcţia Emisiuni Informative şi Sport. ‘S-a remarcat ca producător al formatului de succes Ora de ştiri, de pe TVR 2, coordonator al campaniei pentru promovarea Summitului NATO, dar şi moderator – prezentator al Telejurnalului de seară’, precizează comunicatul.

Lucaci este doctor în sociologia comunicării, cadru didactic asociat la SNSPA şi la Universitatea Bucureşti şi fost membru al Comisiei de Etică şi Arbitraj din TVR, se mai arată în comunicatul Televiziunii publice.

Claudiu Lucaci a fost purtător de cuvânt al Guvernului condus de Adrian Năstase, în perioada 2001 – 2003. De asemenea, Lucaci a fost şi consul general al României la Los Angeles.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS