Acasa Cultura-ReligieCultura CNA: 29 mai – OTV nu mai are voie să emită

CNA: 29 mai – OTV nu mai are voie să emită

scris de M.A.
12 afisari

Din cauza publicităţii PPDD, CNA a decis că, începând cu 29 mai 2012, OTV, postul lui Dan Diaconescu, nu mai are voie să emită.

Dan Diaconescu - OTV (vedeta.ro)

Dan Diaconescu - CNA: 29 mai - OTV nu mai are voie să emită (foto: vedeta.ro)

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a redus, pentru a treia oară consecutiv, licenţa de emisie a OTV. Motivul îl consituie difuzarea continuă de publicitate politică la Partidul Poporului Dan Diaconescu (PPDD), în afara perioadei de campanie electorală.

CNA a sancţionat marţi televiziunea lui Dan Diaconescu cu reducerea cu 36 de zile a perioadei valabilităţii licenţei. Din cauza publicităţii politice, OTV nu mai poate să emită după data de 29 mai, transmite Mediafax. Decizia a fost luată cu şapte voturi pentru şi unul împotrivă, propunerea aparţinându-i noului membru al CNA, Valentin Alexandru Jucan.

CNA a analizat rapoartele de monitorizare efectuate în privinţa publicităţii politice difuzate în perioada 12 – 19 aprilie de către OTV. Potrivit Legii, Consiliul Naţional al Audiovizualului poate decide reducerea licenţei audiovizuale, în cazul încălcării repetate a prevederilor legislaţiei audiovizuale de către furnizorul de servicii media.

OTV a fost sancţionat de către CNA cu 6 luni a termenului de valabilitate a licenţei audiovizuale, cumulată cu 10 minute de difuzare a sancţiunii, pe 27 martie. De asemenea, în aprilie, CNA a decis reducerea la jumătate a termenului de valabilitate a licenţei audiovizuale, cumulată cu 10 minute de difuzare a sancţiunii.

15 comentarii

urbos 24-04-2012 - 19:13

Din pacate se va intampla ca si data trecuta cand a fost inchisa OTV, toti porcii din presa se vor bucura, toti viermii anti-democrati vor grohaii a satisfactie, se va asterne apoi o tacere perversa ca si atunci.
OTV este o mizerie, insa dreprul la exprimare este de neatins. Nimeni nu e obligat sa se uite la OTV. Iar daca se incalca legea, lucrurile se rezolva in Justitie, nu de catre o ceata de javre imputite, numita CNA. CNA trebuie desfiintat.

ANCUTA 24-04-2012 - 21:19

Domnule Dobre,
Dar cand politia iti ia carnetulcare ti la dat, te duci in justitie, BELEREGULE.

ANCUTA 24-04-2012 - 22:00

Dl. DXN,
Dobre Sandu vrea sa va vorbeasca!
Am citit zilele aste toata arhiva care cuprinde cometari ale Beleregului Sandu Dobre.
Numele meu este Dobre si ma irita faptul ca un asemenea prstalau poate avea asemene nume.
Fap-tul aistea ma face puternica si voi cauta multe detalii despre acest soldat prost care face de rusine armata de care toata Moldova spera.

C.urbos 24-04-2012 - 22:56

Subit si de neinteles (de fraieri) nu mai publici la neccenzurati .la puterili, si umfli o minge dezumflata de mult, si tot soldovenismili te tradeaza, vremurili apuse cind erai ofertantu chiombaliului perdant.

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 24-04-2012 - 23:56

Dan Diaconescu si televiziunea lui sint cele mai importante aparitii in lumea mass-mediei romanesti si nu numai. A fost periculos in 2003 si a fost inchis, Apoi, dupa ce si-a reluat transmisia a devenit cel mai vizualizat canal tv din tara. In 2010 Dan Diaconescu a fost arestat fara nici un motiv si a fost eliberat dupa cinci zile in lipsa de motive, dupa care i s-a interzis lui DD de a mai parasi tara. Acest fapt a fost asemuit cu „aratatul pisicii’; Dan Diaconescu avind o imagine extraordinar de pozitiva in fatza poporului roman. O data cu eliberarea din inchisoare, Dan Diaconescu s-a hotarit sa intre in politica, viata lui devenind un calvar. Cu totii au sarit asupra lui sa si-l alipeasca partidului lor. Primul care a sarit a fost Oprea de la unpr, care l-a invitat pe DD la congresul lor pt. a tine o scurta cuvintare. In timp ce DD tinea cuvintarea, pionii punr-ului alergau la toate televiziunile, radiourile si ziarele romanesti ca sa anunte cu surle si trimbite ca DD s-a aliat punr-ului. Au urmat apoi clarificarile lui DD spunind incontinuu ca nu a fost nicicind vorba de vreo unire cu punr-ul, fapt ce l-a costat libertatea unor lucratori ai otv-ului, arestati de G. Oprea, care avea sa-i spuna prin telefon lui DD ca daca nu se va alia cu punr-ul, tot otv-ul in frunte cu el vor infunda puscaria. EXACT a doua zi dimineata au fost arestati doi colaboratori de frunte ai otv-ului fara nici un fel de dovezi, dupa care au urmat si altii. Apoi, a urmat gestul lui Basescu de a-si avansa fiica in a purcede la a „inventa” o miscare „populara”, pregatita numai si numai pentru Dan Diaconescu. Refuz total si de data asta. Basescu s-a infuriat si l-a amenintat direct pe DD ca daca nu se va alia acestei miscari „populare”, de fapt populara-basiste, il va baga la puscarie si ii va inchide otv-ul. De inchis nu a mai putut din cauza INEXISTENTEI vreunei dovezi pt. a fi incrimiat, insa, Basescu a dat ordin direct CNA-ului de a-i inchide otv-ul. A urmat din partea lui Basescu fortarea unui fost colaborator al lui Dan Diaconescu care, culmea, avea o datorie fata de DD de aproape 300 de mii de euro, sa-si retraga actiunile de la otv, pt. ca otv-ul sa fie pus in insolventap; exista o lege in Romania, care da dreptul guvernului Roman sa preia companiile aflate in insolventa. Acum, Basescu asteapta cu cutitul intre dinti de a trece de actiunea in justitie a lui DD si a prelua otv-ul. Deci, Basescu se vede proprietar al otv-ului, pt. ca sa-l inchida in minutul urmator cind va pune mina pe el. Numai ca, justitia se misca greu pt. ca – IARASI – nu exista probe. Fostul actionar i s-a destainuit lui DD despre cum a fost fortat de Basescu sa anunte insolventa.

Aceasta mirsevie de CNA, este o creatie comunist-fascista din vremea psd-ului, creat pentru a fi o arma supereficace in miinile ciocoilor de a distruge orice post tv sau radio care nu sustine si nu se supune puterii (indiferent cine ar fi ea, psd, pnl, pdl, aceleasi mizerii). Numai ca, socotelile acestor mafioti antiromani de la usl si pdl de a distruge otv-ul nu va reusi. Ei vor cistiga o mica batalie impotriva otv-ului dar vor pierde razboiul. De ce? Pt. ca DD va da in judecata statul roman la CEDO, fapt ce va face ca procesul sa-l cistige oricum, iar UE-ul va forta Romania sa renunte la aceasta lege total antidemocratica, antiromaneasca si antieuropeana. Dar lucrurile nu se vor opri aici. Deja televiziuni din vestul Europei sunt prezente la otv si urmaresc procesul de inchidere al acestui post tv., iar acesti reporteri au si trimis citeva note informative tarilor lor prin care arata cum un stat antidemocrat ca Romania, lupta impotriva unui post de televiviune care este considerat singura voce reala a poporului, celelalte televiziuni fiind numai trompete ale unor ciocoi care se folosesc de televiziunile lor pentru jocuri politice in spatele carora se lasa cu milioane si sute de milioane de euro, depusi prin offshore-ruile din Cipru.

Un lucru e sigur in Romania de azi, daca otv-ul va fi inchis si PPDD-ul va fi furat la alegeri, vom avea o revolutie insingerata in Romania, cum n-a fost nici in 1907.

ValVerde 25-04-2012 - 01:33

@USL+PDL etc…
Daca vine PP la putere va veti tine promisiunile sa dati 20 mii Euro oricarui intreprinzator care isi dechide o afacere??? Cum functioneaza asta?

Aceeasi intrebare despre anularea datoriilor catre banci.

PS. DD crede ca si tine ca in SUA guvernul detine monopolul asupra resurselor naturale sau aveti divergente de opinie pe tema asta?

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 25-04-2012 - 03:16

Domnule Val, vad ca urmariti cu atentie dezbaterile de la otv. Ma mir ca nu ati urmarit si emisiunea in care Dan Diaconescu a explicat pe durata a 2 ore, NUMAI procesul de acordare a cei 20 de mii de euro fiecarui cetatean roman. Un singur lucru va reamintesc, si anume, faptul ca acei 20 de mii de euro nu sunt bani lichizi ci un voucher, sau un ceck bancar. Procesul pentru acordarea acestui ceck, insa, este destul de greoi pentru cei care vor incerca sa transforme acest cek in cash si sa-si faca de cap cu ei.m Bineinteles ca vor fi incercari de fraudare a acestor bani, la un numar extrem de mic de raufactori, insa, in mare, majoritatea celor care vor accesa acesti bani vor avea sanse sa devina intreprinzatori, initiatori de afaceri.

Anularea datoriilor catre banci se va face prin schimbarea IN PRIMUL RIND al megaciocoiului Isarescu, din cauza caruia Romania a ajuns in ultimul hal, d.p.d.v.d. bancar. PPDD-ul va anula datoriile pentru banci pe o durata de doi ani, timp in care, in Ro. se vor intoarce slujbele la romani si acestia vor fi capabili sa inceapa sa plateasca ratele la banci. Intre timp, Bancile trebuie sa astepte pt. ca deja au facut afaceri de miliarde pe saracia romanilor in conlucrare cu megaciocoiul de Isarescu care nu a aparat deloc pe cetateanul roman care s-a aflat in fata strainilor fara nici un fel de aparare.

Da, in SUA rezervele de petrol, gaze, uraniu, aluminiu, cupru, sint monopol de stat. In unele cazuri, statul American a susbsidiat citeva companii private ca sa lucreze la exploatarea unor resurse, limitat bineinteles, pe un procent de 78% statul american, si restul intreprinzatorul privat. La noi, este invers, statul acorda pentru orice fel de exploatare de resurse DOAR 6% pt. partea romana caci … „ASA SCRIE LA LEGE”, cind de fapt vorbim aici despre parandaraturi de sute de milioane de dolari comisioane si tot felul de alte minarii, din averea tarii. Asa ceva nu vetei intilni in SUA.

Salut 25-04-2012 - 03:50

Fugi mai Bula cu Caritasul tau de aici. Te cred numai idiotii disperati.

ValVerde 25-04-2012 - 06:44

Draga d-le USL

1. Habar nu am ce se discuta la TV in Romania. Te-am intrebat de cei 20K Euro pentru ca am citit-o in programul PP. Cred ca am mai sugerat odata ca ar trebui sa o mariti la 40K. Sint sigur ca inca exista alegatori care se codesc la cei 20K. Cu 40K ii veti convinge. Daca va trece prin cap sa oferiti 80K, cred ca si Basescu o sa voteze cu voi.

2.La fel cu imprumuturile. Vroiam sa stiu daca mai pot amina banca pina veniti voi la putere.

3. Cum sa o spun delicat

ValVerde 25-04-2012 - 06:50

3. continui—-sa spun delicat ca in ce priveste SUA, nu ai habar de ce vorbesti (poate dai amanunte). Aberatiile pe care le debitezi despre guvernul SUA (un subiect pe care il cunosc) ma conving (daca mai era nevoie) ca sinteti cam panglicari.

Europeanuul 25-04-2012 - 17:53

Da, asistam la coagularea unui populism anti-european care, in diferite forme si nuante, care se pot ingemana cu anti-globalisti si anti-capitalisti (de genul lui Bula & co), cu panglicariii lui DD, cu fascimul promovat de Marie Le Pen, sau cu hardlineri de genul flacailor mandri de pe blogul “In Linie Dreapta“.

Arhanghelii imuguresc la umbra crizei. Apetitul lor de a se impune este imens (doctrinele politice sint un simplu paravan).

Ciu Huhu 25-04-2012 - 03:44

DD e tigan, asta spune tot!

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 25-04-2012 - 04:19

UAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUU!

DIACONESCU SENZATIONAL !!!!

Azi-noapte, Dan Diacoonescu a prezentat un film facut cu camera ascunsa in care personajul porincipal este unul Florescu, candidat din partea usl-ului pt. sectorul 6. Acest film va face senzatia presei romanesti scrise si audio-vizuala. Acest filmulet este unul din m ultele pe care Dan Diaconescu, CEL MAI VALOROS SI IMPORTANT ZIARIST AL TARII, le va publica la otv.

In acest filmulet Florescu, om important din psd, spune ca a vorbit cu Ponta si Dragnea edespre cum vor evolua lucrurile in psd si usl. Pina in 2014, Oprescu va fi primar, intre timp usl-ul se sparge, iar Ponta il propune pe Oprescu candidat din partea psd-ului la presedentia Romaniei si cel mai mare mason evreu al tarii Romanesti. Iata ce va pregateste usl-ul, cel mai „important” partid al tarii.

Miine, adica, astazi de fapt, acest filmulet al otv-ului va face inconjurul presei romanesti, iar Dan D., isi asigura victoria in alegeri. Bravo Dane ! Pe ei, pe mama lor!

Ciu Huhu 25-04-2012 - 09:24

DD e tigan, asta spune tot.

vic 25-04-2012 - 15:23

sa emita ,CE?..chiar daca nu ma uit la antene si otv ,tot platesc ,nu si merita banii ,altii la rind”,au emis’ destul si nimic

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult