Acasa Cultura-ReligieCultura CNA amână decizia în cazul Antena 3

CNA amână decizia în cazul Antena 3

scris de Marius Bâtcă
6 afisari

Membrii CNA au amânat, marţi, decizia de sancţionare a postului de televiziune Antena 3, pentru abateri repetate la legea audiovizualului şi limbaj injurios folosit de moderatorul Mihai Gâdea în cadrul emisiunii “Sinteza Zilei” din 22 februarie.

CNAPropunerile de sancţiuni au fost de la 20.000 lei amendă la întreruperea emisiei timp de 10 minute, în intervalul orar 19.00-19.10. Membrii Consiliului au votat de şase ori aplicarea unei sancţiuni, dar nici una dintre aceste propuneri nu a întrunit majoritatea necesară, iar decizia a fost amânată pentru şedinţa CNA de joi.

Consiliului Naţional al Audiovizualului a luat în discuţie, marţi, mai multe sesizări, în care se reclamă atitudinea şi limbajul moderatorului Mihai Gâdea faţă de preşedintele CNAS, Lucian Duţă, în cadrul emisiunii “Sinteza Zilei” de la Antena 3, din 22 februarie, care avea ca temă principală lipsa morfinei pentru bolnavii de cancer, informează Agerpres. Mihai Gâdea l-a jignit pe Lucian Duţă, care a intervenit telefonic în emisiune, spunându-i: “dumneavoastră sunteţi un nesimţit”, “sunteţi jalnic”, “sunteţi un dobitoc”, “sunteţi un mitocan”.

La finalul emisiunii, Mihai Gâdea şi-a cerut scuze pentru limbajul folosit, arătând însă că “s-a încărcat” cu mesajele venite de la bolnavii de cancer.

4 comentarii

maria 28-02-2012 - 20:32

adica acesti indivizi ne condamna la o moarte ingrozitoare si tot noi trebuie sa platim ? Rusine acestei tari! Cine este acest CNA? Cenzura? Intr-un stat condus de securisti odiosi nu te mai mira nimic!

Ciu Huhu 29-02-2012 - 05:15

Trebuie ca toti romanii sa iesim in strazi sa dam de pamint cu dictatorul si CNA-ul lui blestemat!!!!!!!!!!!!!!!!

volodea 29-02-2012 - 20:09

Subscriu! Dictatorul trebuie sa plece!

despina 29-02-2012 - 19:05

Titlul cel mai potrivit ar fi: Cna amana decizia in cazul antena 3, pana la noi ordine venite din tabara puterii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult