Acasa Cultura-ReligieCultura CNA: OTV poate emite până la 1 aprilie 2013

CNA: OTV poate emite până la 1 aprilie 2013

scris de M.A.
1 afisari

OTV poate emite până la 1 aprilie 2013, dacă până atunci instanţa supremă nu se pronunţă în cazul recursurilor făcute de CNA.

Dan Diaconescu - OTV (vedeta.ro)

Dan Diaconescu - OTV (foto:vedeta.ro)

Curtea de Apel Bucureşti a suspendat două Decizii ale Consiliului care prevedeau înjumătăţirea licenţei televiziunii, până la 29 mai 2012. În ambele cazuri, Răsvan Popescu, preşedintele CNA, a spus că instituţia pe care o conduce va face recurs, transmite Mediafax.

Pe de altă parte, înainte de decizia instanţei din 23 mai, Acsis Solv IPURL, administratorul judiciar al SC Ocram Televiziune SRL, care deţine licenţa audiovizuală a OTV, solicitase deja CNA prelungirea licenţei televiziunii, care urma să expire pe 29 mai, după cum au declarat pe 18 mai, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Consiliului. Cererea de prelungire a licenţei OTV a fost depusă la CNA pe 9 mai, de Acsis Solv IPURL, administratorul judiciar al SC Ocram Televiziune SRL, societatea aflându-se în insolvenţă.

Respectiva solicitare a fost luată în discuţie de membrii CNA în şedinţa de vineri, 25 mai. În urma recentelor decizii ale instanţei, membrii CNA au decis că OTV poate funcţiona până la 1 aprilie 2013.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult