Acasa Cultura-ReligieCultura CNA: Spotul Academiei Catavencu nu incalca legislatia audiovizuala

CNA: Spotul Academiei Catavencu nu incalca legislatia audiovizuala

scris de Ziua Veche
3 afisari

.CNA a decis, marti, ca spotul publicitar al publicatiei Academia Catavencu intitulat “Drumul lui Basescu” si difuzat pe Realitatea TV si Realitatea FM nu a incalcat legislatia audiovizuala.

Consiliul National al Audiovizualului a analizat, in sedinta de marti, spotul publicitar “Drumul lui Basescu”, difuzat in perioada 27 – 29 iulie pe posturile Realitatea TV si Realitatea FM, informeaza Mediafax.

In urma analizei spotului si a sesizarii, Ioan Onisei, vicepresedintele CNA, a propus somarea posturilor Realitatea TV si Realitatea FM cu intrarea in legalitate, fapt care presupune ca respectivul spot nu mai poate fi difuzat. Attila Szasz, membru al CNA, a fost de parere ca nu poate fi folosita imaginea unui politician in scopul profitului economic, fara acordul respectivei persoane.

Propunerea lui Ioan Onisei, de somare a Realitatea TV si a Realitatea FM cu intrarea in legalitate, nu a intrunit insa numarul minim de voturi (sase) pentru a putea fi aplicata.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult