Acasa Cultura-ReligieCultura Concert Seda Bağcan. “Vocea ingerilor” vine la București

Concert Seda Bağcan. “Vocea ingerilor” vine la București

scris de Z.V.
49 afisari

Seda Bağcan, artista care a „împrumutat” vocea îngerilor, cântă pe 15 noiembrie în România. Spectacolul va fi găzduit de Auditorium Pallady Hall din București.

“Vocea ingerilor" vine la București.

“Vocea ingerilor” vine la București.

Seda Bağcan a inclus România în turneul de promovare a celui mai recent album, “I’M THAT I’M”, alături de Macedonia, Bulgaria, Belgia, Japonia, India sau Statele Unite. “România este un punct foarte important în Balcani și în lume. Aveți șansa de a vă transorma țara, de a înțelege trecutul și de a inventa viitorul. România este un bun exemplu pentru toți ceilalți. Am avut spectacole în multe țări, dar publicul de la București este mai senin, mai dornic să primească, mai deschis spre bucurie. Și, pentru a crea o atmosferă liniștită, chiar este nevoie de oameni buni și senini“, spune Seda Bağcan.

Vocea ei vindecă, curăță, transformă, iar muzica ei este folosită terapeutic, chiar și în sălile de nașteri din anumite spitale din Turcia și Germania. Este muzica îngerilor – spun cei care i-au cercetat tehnica, dar și cei care au avut privilegiul să o asculte în spectacole-eveniment organizate până acum în întreaga lume. „Vocea ei vine din rai„, spun cei care i-au ascultat vreodată prelegerile și concertele, atât cunoscătorii care-i pot aprecia critic incredibile calități vocale și performanțele tehnice, cât și publicul, fascinat de această artistă din noua generație de cântăreți de mantre.

Se spune că există o frecvență anume pentru fiecare element din Univers, una anume pentru tristețe și alta pentru fericire, una pentru veselie și alta pentru regrete. În dialog cu fiecare dintre acestea, mantra este glasul sacru, un sunet, o silabă sau o serie de cuvinte investite cu putere psihologică și spirituală. În această lume totul vibrează, până la nivel subatomic, iar mantrele pot interfera cu aceste vibrații, pentru a influența conștiința. Seda Bağcan cântă, având credință într-o trinitate: muzică, știință, vindecare.

“M-am inspirat pentru muzica mea din mantrele yoga Kundalini, combin teme și ritmuri estice și vestice, redate pe instrumente tradiționale turcești. Spectacolele mele sunt întotdeauna gândite într-o cheie terapeutică, astfel încât vă puteți aștepta să simțiți o stare profundă de relaxare, să vi se curețe câmpul energetic, să vă reprogramați mintea și să vă deschideți inima către noi posibilități, către noi moduri de a trăi. Construim o poartă muzicală prin care să intre iubirea necondiționată, acel gen de iubire care apare doar în inimi și suflete senine”, spune Seda Bağcan.

“Am demarat acest turneu tocmai pentru a le reaminti oamenilor că vom putea aduce pacea în lume numai dacă aducem pacea în sufletele noastre. Sunetele, muzica… sunt instrumente extraordinare pentru a construi un spațiu sacru al creației. Și, dacă atingi o dată acel moment de liniște, va fi mereu ușor să ți-l reamintești. Ne propunem, la fiecare concert, să aducem un moment special de liniște pentru toți cei care vin să ne vadă”, spune artista din Turcia.

Seda Bağcan va fi acompaniată la pian de faimosul artist turc Dr. Õmer Ōnder, absolvent al Conservatorului de Stat din Turcia, dar și al Facultății de Medicină, domeniu în care s-a specializat și în cadrul unei rezidențe la Viena.

Site-ul unic pe care au fost puse în vânzare biletele pentru concertul pe care artista Seda Bağcan îl va susține la București, pe data de 15 noiembrie, de la ora 19:00, este www.bilet.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult