Acasa Cultura-ReligieCultura Concertul lui Marc Anthony a fost anulat

Concertul lui Marc Anthony a fost anulat

scris de M S
16 afisari

Concertul Marc Anthony din 31 martie de la Sala Palatului din Capitală a fost anulat în urma deciziei echipei de management a cântărețului, care „a decis că artistul nu va mai performa în țările din Europa Centrală și de Est din motive nemenționate”, informează site-ul Vreau Bilet.

Marc Anthony concertează pentru prima dată în România

Marc Anthony nu mai concertează în România

„Deși compania Vreau Bilet a avut cheltuieli foarte mari pentru promovarea și producția publicitară a concertului până în momentul în care a fost înștiințată că acesta este anulat, aceste cheltuieli nu vor fi compensate în niciun fel de către echipa de management a artistului”, se arată pe site-ul agenției.

Aceasta precizează că, „în pofida acestei pierderi financiare, compania dorește să își despăgubească cumpărătorii cât mai curând posibil. În acest scop, organizatorul vine în întâmpinarea clienților săi cu o ofertă extrem de avantajoasă, valabilă exclusiv pentru clienții care au achiziționat biletele din rețeaua Vreau Bilet. Astfel, persoanele care au cumpărat bilete la concertul din 31 martie al lui Marc Anthony vor primi contravaloarea biletului achiziționat plus 25% din valoarea acestuia sub forma unui voucher. Cu aceste vouchere pot fi achiziționate bilete la orice eveniment organizat de compania Vreau Bilet, pe o perioadă calendaristică de un an, începând cu data de 13 martie 2015″.

Site-ul anunță că, în prezent, compania Vreau Bilet a pus deja în vânzare concerte internaționale, printre care se numără cele susținute de Garou, Ray Wilson, Pablo Alboran, Bond și Beth Hart.

De asemenea, în perioada următoare se va anunța organizarea altor spectacole cu artiști internaționali care nu au mai concertat în România.

Voucherele cu valoare mărită pot fi ridicate de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center, începând cu data de 13 martie. Acestea pot fi trimise și prin curier, după trimiterea către organizator a biletelor achiziționate. Voucherele nu sunt divizibile și nu se primește rest la ele. Această promoție nu se aplică invitațiilor fără valoare fiscală și nici persoanelor care doresc să-și recupereze banii în numerar. Acestea din urmă se vor prezenta la punctele de vânzare ale companiilor de ticketing de unde au fost achiziționate biletele, pentru programarea la plată, se mai arată pe site-ul companiei.

În 2014, concertul pe care cântărețul Marc Anthony urma să îl susțină pe 19 mai la Sala Palatului din Capitală a fost amânat din cauza evenimentelor din Ucraina pentru data de 31 martie 2015.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult