Acasa Cultura-ReligieCultura Condiţii pentru învestire la Cultură: Băsescu îi cere lui Haşotti să spună că n-a plagiat

Condiţii pentru învestire la Cultură: Băsescu îi cere lui Haşotti să spună că n-a plagiat

scris de M.A.
49 afisari

Traian Băsescu pune condiţii pentru învestirea lui Puiu Haşotti la Cultură. Viitorul ministru va trebui să spună că nu a plagiat.

Condiţii pentru învestire la Cultură: Băsescu îi cere lui Haşotti să spună că n-a plagiat

Condiţii pentru învestire la Cultură: Băsescu îi cere lui Haşotti să spună că n-a plagiat (ziuaconstanta.ro)

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, Traian Băsescu i-a solicitat premierului Victor Ponta să transmită o declaraţie pe propria răspundere a ministrului desemnat pentru portofoliul Culturii, Puiu Haşotti, care să ateste că teza de doctorat a acestuia şi celelalte opere ştiinţifice nu constituie plagiat.

„Luând în considerare recentele incidente cu privire la posibilele acte de plagiat de care sunt acuzaţi o parte dintre membrii Executivului şi impactul major negativ asupra României în plan intern şi internaţional generat de existenţa unor astfel de suspiciuni, preşedintele României, domnul Traian Băsescu, i-a solicitat joi, 21 iunie a.c., într-o scrisoare, prim-ministrului Guvernului României, domnul Victor Ponta, să transmită, până la data depunerii jurământului de învestitură, o declaraţie pe propria răspundere a ministrului desemnat, domnul Puiu Haşotti, care să ateste că teza sa de doctorat şi celelalte opere ştiinţifice nu constituie plagiat„, se arată într-un comunicatul de la Cotroceni.

4 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-06-2012 - 17:16

I-mi exprim acordul deplin asupra masurii luate de E. S domnul Presedinte Traian Basescu priviind actul de neplagiat al viitorului Ministru al Culturii E. S Domnul PUIU HASOTI !In acelasi context i-mi exprim dorinta personala ca si Domnul Presedinte Traian Basescu sa i-si declare faptul daca a avut cunostiinta ca un demnitar al STATULUI ROMAN are dreptul de a solicita si i se acorda o singura locuinta de serviciu ! Sa precizeze Domnia sa daca locuinta tip Vila de pe Str . MIHAILEANU a fost obtinuta LEGAL s-au ABUZIV !

groparul de serviciu 21-06-2012 - 19:52

poate, cu aceiasi ocazie, „marele timonier” ne va povesti si despre incendiul din portul Rouen si alte aventuri pe la Anvers, trafic de arme/blugi/kentane etc !

maria 21-06-2012 - 19:53

corect! de asemenea Traian Basescu sa dea in scris ce a facut cu berbecutii cand preda lectii lui Hayssam Professore!

ValVerde 22-06-2012 - 13:10

Politica mioritica de bilci cu mandiline.

De ce nu ii cere sa dea declaratii ca maninca cu gura inchisa, ca nu plimba mincarea in gura si se duce cumintel la culcare inainte de 10 seara.

Ce-l fraca grija pe Basescu de declaratii de nevinovatie???

De ce nu ii cere sa dea declaratii ca nu sterpeleste din hipermarket si nu se pise in piscina cind face baie.

Doamne mare ti-e gradina politicului dimbovitean !!!

Daca Basescu crede ca Hasoti asta (cine dracu o fi) are bube in cap, nu e treaba presedintelui sa-l scotoceasca de bube.

Daca in momentul in care este propus nu exista impedimente constitutionale, trebuie sa semneze numirea ministrului.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult