Acasa Cultura-ReligieCultura Conferintele TNB. Sandra Pralong vorbeste despre “Provocarea de a fi roman“

Conferintele TNB. Sandra Pralong vorbeste despre “Provocarea de a fi roman“

scris de Ziua Veche
4 afisari

Sandra Pralong va susţine, duminică, de la ora 11.00, în cadrul programului “Conferinţele Teatrului Naţional”, la sala Atelier a TNB, conferinţa “Provocarea de a fi român“ în care va evalua, prin intermediul experienţelor trăite, caracteristicile şi nevoile noastre, încercând să răspundă la o întrebare pe care ne-o punem adesea: De ce suntem frustraţi?


În căutarea şi aşteptarea unui final hollywodian, conferinţa merge pe firul altei provocări: Şi ce putem face?, invitându-ne pe fiecare să ne întrebăm.

Despre  Sandra Pralong

După o adolescenţă petrecută în România, studii în Elveţia, Franţa şi Statele Unite, şi o viaţă profesională care o poartă de la Paris la New York, Sandra Pralong se întoarce la Bucureşti în 1990 pentru a pune bazele Fundaţiei Soros şi a permite astfel românilor să beneficieze de bursele şi programele fundaţiei.

Urmează 2 ani de activitate în calitate de Consilier la Cotroceni sub mandatul Preşedintelui Constantinescu, o carieră în sistemul Naţiunilor Unite şi lansarea unei fundaţii care călăuzeşte tinerii români spre etică şi civilitate.

La 20 de ani de la întoarcere, Sandra Pralong coordonează volumul „De ce m-am întors în România” pentru a permite unor personalităţi să-şi aştearnă în scris motivele revenirii şi impresiile despre acasă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS