Acasa Cultura-ReligieCultura Coppola: viitorul cinematografiei este pe internet

Coppola: viitorul cinematografiei este pe internet

scris de A.P.
3 afisari

Regizorul american Francis Ford Coppola a anticipat că viitorul cinematografiei este pe internet și nu în sălile de cinema, ținând cont de noile obiceiuri ale publicului, informează EEE.

Regizorul american Francis Ford Coppola

Regizorul american Francis Ford Coppola

Aflat în India pentru un eveniment organizat de ziarul Hindustan Times, Coppola a subliniat că „cinematografia este înainte de toate o fuziune a tehnologiei cu o formă de artă. Când tehnologia se schimbă, se schimbă și arta”.

Cineastul american a declarat că, într-un viitor apropiat, „nu se va mai face distincție între cinema și televiziune. Azi, sălile de cinema sunt electronice, fără să mai existe role de film. În curând, filmele vor fi transmise prin satelit”. „Nu vor mai exista Paramount sau Metro Goldwyn Mayer, ci Netflix (compania americană de difuzare a filmelor pe internet) sau Facebook”, a spus el profetic.

Câștigătorul a șase premii Oscar, dintre care cinci pentru seria de filme „Nașul”, a mărturisit că apreciază mult producțiile artistice de la Bollywood, întrucât au o importantă componentă muzicală, iar el de trage dintr-o familie de muzicieni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult