Acasa Cultura-ReligieCultura “Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV şi Kiss FM se suspendă

“Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV şi Kiss FM se suspendă

scris de L.M.
9 afisari

În urma accidentului provocat duminică de Şerban Huidu şi soldat cu moartea a trei persoane, „Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV şi Kiss FM nu va mai fi difuzată în această săptămână.

Emisiunea matinală „Cronica Cârcotaşilor” este difuzată de luni până vineri, de la 7.00 la 10.00. Pe de altă parte, emisiunea „Cronica Cârcotaşilor„, cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, de la Prima TV, este difuzată în mod obişnuit în fiecare miercuri, de la ora 20.30.”În această săptămână, emisiunea «Cronica Cârcotaşilor» de la Prima TV şi Kiss FM nu va mai fi difuzată. Suntem solidari cu familiile victimelor şi regretăm nefericitul eveniment în care a fost implicat colegul nostru Şerban Huidu„, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Prima TV şi Kiss FM. Anunţul vine după ce emisiunea matinală „Cronica Cârcotaşilor” de pe Kiss FM, prezentată în mod obişnuit de Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, a fost înlocuită luni dimineaţă cu programul „Kiss Music„.

Şerban Huidu are 35 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM. Tot ei prezintă şi emisiunea săptămânală de la Prima TV „Cronica Cârcotaşilor”.

Şerban Huidu şi membrii familiei au fost audiaţi luni la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov de către poliţiştii IPJ care instrumentează cazul sub îndrumarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, a declarat pentru Agerpres, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Carmina Reit. Potrivit acesteia, în continuare în dosar urmează să se întocmească şi celelalte acte care vizează cercetările tehnice, criminalistice şi auto în cazul accidentului petrecut duminică pe DN1 la Timişul de Sus în care a fost implicat Şerban Huidu.

23 comentarii

Buhuhu 21-10-2011 - 20:21

A, SI PT CIU HUHU, frate IISUS i-a binecuvantat si pe cei mai mari dintre criminali!!!! ” CACI DZEU NU VOIESTE MOARTEA PACATOSULUI CI INTOARCEREA LUI CA SA FIE VIU!!!”Asa ca mediteza putin la asta si mai usor cu aplelativele de genul „blestematule”.

Buhuhu 22-10-2011 - 11:10

apelativele… tehnologia asta

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult