Acasa Cultura-ReligieCultura Cum a fost la concertul lui Kempes

Cum a fost la concertul lui Kempes

scris de M.I.
185 Afisari

Trupa Rezident Ex şi Ovidiu Ioncu – Kempes au fost rechemaţi pe scenă de două ori pentru bisuri, vineri seară, la finalul unui concert mult aşteptat, în care fanii l-au regăsit pe Kempes în aceeaşi formă şi cu aceeaşi plăcere de a cânta pe care o ştiau de ani buni.

Cum a fost la concertul lui Kempes foto:rockmania.net

Alături de alţi doi foşti componenţi ai trupei Cargo – Adi Popescu şi Tavi Iepan – Kempes a intrat în aplauzele şi uralele fanilor. El a interpretat atât piese mai vechi din perioada Cargo, cât şi piese noi, care vor fi incluse pe un album Rezident Ex care urmează să fie lansat. Fanii au cântat împreună cu Kempes ”Buletin de ştiri”, ”Fotografia”, ”Soldatul căzut”, ”KXXL”, ”Catedrala sufletului”, ”Iarna”, ”Oglinda”, ”Metamorphosis”, ”Roy, Black Sabbath”, binecunoscutele ”Povestiri din gară”, ”Camera viselor”.
Spre finalul concertului de la Arenele Romane au putut fi ascultate ”Pompierul atomic”, ”Brigadierii”, ”Închis, caz de boală”. La piesa ”Brigadierii” publicul a cântat, a dansat şi a aplaudat minute în şir, semn că fanilor le-a fost dor de Kempes şi abia aşteptau să-l vadă din nou pe scenă. La final, Kempes şi Rezident Ex au fost aclamaţi minute în şir, rechemaţi de două ori pentru bisuri şi aplaudaţi de fanii care au declarat, în mare majoritate, că au regăsit un Kempes neschimbat, transmite Agerpres.
Alături de Ovidiu Ioncu – Kempes (voce, Brisbane, Australia), pe scenă au fost Tavi Iepan (chitară, Hamburg, Germania), Adrian Popescu (chitară, Paris, Franţa), Christian Podratzky (bass, Berlin, Germania), Florin Cvasa (percuţie, Timişoara, România), Matthias Lange (chitară, Hamburg, Germania).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS