Acasa Cultura-ReligieCultura Cum a murit autorul muzicii din Braveheart

Cum a murit autorul muzicii din Braveheart

scris de C.S.
15 afisari

Compozitorul de muzică de film James Horner, bine cunoscut pentru ilustrația muzicală a filmelor „Titanic”, „Field of Dreams” și „Braveheart”, a murit luni într-un accident de avion, potrivit relatarilor media citate de agenția DPA.

James HornerHorner, în vârstă de 61 de ani, de două ori câștigător al premiului Oscar, pilota un mic avion atunci când s-a prăbușit în apropiere de Santa Barbara, California, potrivit ‘Hollywood Reporter’.

Compozitorul a câștigat ambele premii Oscar în 1998 pentru realizările sale din filmul „Titanic”. El a câștigat premii Oscar la categoriile ‘Best Original Dramatic Score’ și ‘Best Original Song’ pentru „My Heart Will Go On”, care a fost interpretat de Celine Dion.

Coloana sonoră a filmului „Titanic” a fost vândută în 27 de milioane de exemplare în întreaga lume, menționează ‘Hollywood Reporter’.

„Meseria mea … este de a asigura că la fiecare pas al filmului este ceva pe care publicul îl poate simți cu inima”, a declarat Horner într-un interviu din 2009 pentru cotidianul ‘Los Angeles Times’, mai menționează DPA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult